Sccoby-Doo

Elnéztem ma reggel ezt a műsort, és a karaktereit.
Mint tudjuk mindennek a mélyére kell nézni hogy meglássuk mit rejt. Szerintem így állt össze a csapat:

Van ugye a magas, kigyúrt, rögbis-alkatú srác. A szülei gazdagok (minden karakter, beleértve a pénzszóró vöröshajút is), ebből következik hogy ő maga is gazdag. Ellenben a cuki piros sála, a finomkodó modora egyértelműen mutatja hogy meleg mint egy gázkazán. A családja azonban bizonyos elvárásokat támaszt iránta, nem kétség hát hogy ezért mutatkozik a csinoska karcsú lánnyal.
Aki egyértelműen szereti szórni a pénzt - amit bizonyára a szőke srác pénzét. A vékonysága arra utal visznt, hogy valami szert szed, ezért kell magával cipelnie kábítószerkotyvasztóját: Bozontot és kutyáját.
Minden csapattag többé-kevésbé beszélő lénynek tekinte Scooby-Doot, leginkább Bozont, akié a mikorbusz is. Továbbá Mr. Bozont kész idegroncs, és vézna annak ellenére hgy folyton zabál. A legegyértelműbb nyom az ő kapcsán a mikorbusz: tipikusan a metamfetamin-főzők kelléke, aminek gőze miatt halluciánál mindenki a kocsiban kétség nélkül.
A randa kövér kislány nyilván azért lóg ezzel a bagázzsal, mert ők a "menők", azok meg azért engedik hogy velük lógjon, mert valakinek gondolkodni is kell hogy elvégezhessék a "munkájukat".

Az pedig, hogy mindíg ők nyernek, egyértelműen annak a jele, hogy a készítők úgy mutatják beezt a drogos életformát, mint ami vicces és "cool".
Hááát...

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad