Már. 15 & FIDESZ-KDNP

Hivatkozott alapcikk: link.

Nos, Herr Führer és tsai megint hülyeségeket hordanak össze.

Pl. Márc. 15. nem családi, hanem nemzeti ünnep (kellene legyen. Manapság semmi ünnepelnivaló nincs rajta).

Ez a megjegyzés: "olyan messziről jött embereket utaztat be szervezetten, akik talán életükben először jönnek ide, de Magyarországot gombnyomásra szapulják, és akikről a magyar emberek azt sem tudják, kik is ők" kurvára érdemtelen.
Egyfelől említett személyek nyilvánvalóan nem egyénként, hanem egy vagy több CSOPORT képviseletében jönnek, előzetesen tájékozódva/tájékoztatva érkezésük apropójáról, azaz nem számít ők személyesen - vagy akárcsak csoportjuk bármely képviselője, hiszen manapság már információs társadalomban élünk, így innen is tuddhatjuk mi történik akár Ausztráliában, nemhogy egy szomszédos országban - jártak-e Agyarországon, és a "gombnyomásra szapulják" egyszerű demagóg propaganda a "jogos kritika" tényét próbálva elmismásolni.

Amúgy érdekesen "ismeretlen" nevek vannak a listán (l. cikk), mint Mark Hunyadi, a Leuveni Katolikus Egyetem filozófiatanára (ami egy vicc, de nagy pofáraesés náci vezetőinknek), Jean-François Julliard, a Riporterek Határok Nélkül korábbi főtitkára (na ő azért tutira ismert és képben van), Rajk László, az SZDSZ egyik alapítója (ha saját közvetlen munkatársaikat nem ismerik a kormányzók, akkor kell-e még mondanom valamit?).

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad