Ergo Proxy 13-18

Real Mayor. Vagy inkább Major Real? Magasabb Valóság? MI a sorozat központi témája? Mire fut ki az egész? Mi az Összekötő Rejtély?

 Az Üres Városok kihaltak lettek, vagy csak most épülnek hogy majd benépesülhessenek? Ennél a sorozatnál semmit nem vennék biztosra.

Ahha. Rondó városának Tanácsa  energiaforrásként kívánta használni a proxykat a kimerülő készleteik miatt.
A dómok feladata lett volna életben tartani az embereket addig, míg a természet nem regenerálódik. Úgy tűnik nekem a Tanács egy mesterséges intelligencia, ami a) nem sok különbséget hagy emberek és autoreaverek között b) mint az X-men Őrzőrobotjai ezek sem számoltak az evolúcióval. Az eredeti állapotában megőrzött (klónozott) emberiség többé nem kompatibilis a bolygóval amin él. Ezt felismerve Mr. Belbiztonság megsemmisíti Rondót annak atomfegyvereivel amik Moszkvát is letarolták. Mármint mégsem Rondót, hanem azt a helyszínt, ami a 15. - a "fura" - epizódban szerepelt (és akkor és ott már elpusztult).

Hogy korábban Mr. Belbiztonság miért engedte szabadjára a Kognitív Vírust, ismeretlen marad. Talán (a sorozat arra utal) csak unatkozott.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad