Amikor South Park meghalt - A Mosómedve

Most hogy ez a jobboldal szatírája, vagy a baloldalé, azt nem tudom hirtelen eldönteni, de tény, hogy annyira ráfeküdt a stáb az aktualitásokra, hogy a karakterek szart se jelentenek már nekik.
Ugyanis akartak egy Obamát kritizáló(?) részt, amihez kellett egy POV-karakter, annak pedig egyedül Cartman kínálkozott, mint szélsőjobbos.
A probléma viszont, hogy a Watchmen filmre alapozva akartak tolni egy szuperthősködést is, mert aktualitás és click-vadászat (Éljen a mindenható Algoritmus), így született meg Mosó(medve), eredeti nevén (Ra)Coon.
Csakhogy ezzel olyatén problémák vannak, hogy Cartman egyszerűen egy kövér pöcs. Tehát nem fog fizikai mozgást végezni. És lusta szuperhősködni. Tetejébe a jelleme sem megfelelő a szuperhősködéshez, hiszen Cartman törvényes gonosz, azaz ha a törvény támogatja az eszelősséget amit csinálni akar, akkor azt a joghézagot ki fogja használni. De nem érdekli se a törvény, se a többi ember hogyléte.




Oh, ne, bazzeg, ezek szaporodnak!


Lényeg, Cartman nem csak elképzeli, hanem tényleg háztetőkön mászkál. Ezt viszont az általunk ismert Cartman sose tenné, és nem csinálna magának a tökismeretlenségben con-t sem. Cartman CSAK és kizárólag a biztosra megy. Vagy előre fizetsz neki, vagy nyasgem.


Ezért is megy el pl. Káisz Kapitányhoz, mert Cartmant NEM ÉRDEKLI a  szuperhősködés.


Aztán ott van az is, hogy ezek ismerik Kenny hangját az egyik szektás epizódból, amiben Elderek voltak, egyenpólóban, meg kopaszra nyírva. És Kenny abban beszélt.
Ja, hát mert Kenny = Mysterion, a másik szuperhős.
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad