pokemon 1166 - Pokémon Journeys (meg még ez-az (Bulbapedia: Other Anime))

Kezdjük az ez-meg-azzal.

A Bulbapédia listáz egy olyat, aminek a címe "pokémon shorts". Ebből az első 4 vagy soha nem is létezett, vagy félreértés van, mert mikor rámegyek a hivatkozott csatornára, kiderül, ezen shortok között ott van a "Bidoof's Big Stand" is, ami a Bulbapedia szerint nem tartozik oda.
Amúgy itt a hivatkozás a youtube-listára.
Ezekből amúgy egyiknek sincs semmi köze semmihez, és jobbára még annyi értelme sincs egyáltalán.
Oké, a Bidoof-dolog egy picit hosszabb, de hacsak az a srác nem prof Kukui Alolából fiatalon, akkor megint semmi köze semmihez.
 
A Bulbapedia listáz még egy rakás dolgot "Other anime" kategóriában, de a legtöbbnek még annyi köze sincs a rajzfilmsorozathoz mint a fentieknek, szóval...

A Journey of Shared Dream-ről azért mondok pár szót. Itt van feliratosan:


Úgy tűnik, ez a kínaiaknak készült rekláma franchise-hoz, amiben Gyerek előkaparja Apu régi játékait, és végigtolja az összes poke-generációt.

A Pokémon Concierge meg egyszerűen még nem is létezik, de máris nyilvánvaló hogy semmi köze a fősorozathoz, csak "content".

Aztán végül ott van amit a Bulbapedia "Thw Two Professor"-nak nevez, de ez BS, a hivatalos u2bcsatorna ugyanis ezeket mint Pokémon Let's Go promovideoként tartja számon, és jó okkal. A Bulbapedia által kiemelt 3 video amúgy Meltan felfedezéséről szól, ami a sorozatban nem úgy történt, szóval mindenki hagyjon békén ezzel a hülyeséggel.

---------------

Na, vissza a show-ra: erősen kezdünk.

Valami nekem itt gyanús:


Oké, nem tudom hogy jönnek ide ezek a prequel-betétek, de elvileg, az intro-wish szerint elérünk a szokásos nem-felnőtt Ashhez.


Ezt a srácot pedig simán Smugheadnek fogom hívni:



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad