Csak azt, amit

Már nem is tudom kinek a nyavajás vagyonnyilatkozatáról volt szó (segítek: Zsiga Zsolt fideszes "politikus"), benne kkonkrétan a probléma egy 40millió HUF-ért vett ház.

Először is amennyit zsebre tesznek én nem értem hogyan lesz egy piti 40 milliós tétel problémás, de hát nyilván.

Ami ez után jött, hogy 20 milliót átírta felesége vagyonnyilatkozatára. Mégis mi ez, Auschwitz (75%-al csökkentették a halottak számát)?

De a trükk ami felháborít az ez:
- a vizsgálóbizottság a vizsgálati anyagot SENKINEK nem mutatja meg, csak kijelenti hogy "de, az rendben van"
- a vizsgálóbiztosságnak CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a fideszes tagjai mondják hogy nincs probléma a nyilatkozattal, az összes többi képviselő ugyanakkor azt mondja hogy IGENIS BAJ VAN.

A fentiekből kiviláglik, íme a keresztény értékrend: Én (aka. a fidesz) azt csinálok amit akarok, téged meg bármikor kivégezhetlek.


A 2014-es választásokra meg nagyon úgy néz ki, az egyetlen esély arra, hogy le lehessen váltani a zsarnokot (különösen a határon túli illegitimen szavazati joghoz juttatott idegen állampolgárok okán, és ne feledjük hogy a fidesz még pénzért vásárolhatóan is ötletelte a szavazati jogot bárkinek miközben erősen kína-barát politikát folytatott), ha minden jelenlegi nemfidesz párt feloszlik, és egyetlen pártban egyesülnek, ami AZ UTÁN, hogy eltűntette az illegális kormányzatot és pusztítását, visszahelyezte érvénybe a csak 4/5-ös parlamenti aránnyal lecserélhető hatályos alkotmányt, felbomlik ismét pártokra, és a fideszt, különös tekintettela kdnp-re mindörökre kitiltja a forgalomból.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad