Trónok harca 5. évad 4-5. rész kritika

Lehetne hogy többet töksötétben arctalanalakok ne gyepálják egymást? Köszke!

Cercei ügyködése ügyes. Úgyse válik be, de ügyes.

"Jön a Tél", mégse látunk mást évadok óta, minthogy pusztítják ak észleteket. WTF?
És amúgy most kik vandálkodnak? Mert nem ismerősek.

Hosszú-hosszú expozíciók... Az 5. évadnál már nem érdekel senkit egy újabb "a nagyanyád másodunokatestvérének portásának szobatársa megerőszakolta a hentes fiának lányának hetedfokú rokonát" fejtegetés!

Melyik marha visz sikátorokba lándzsát?

És mit akarnak az aranymaszkos flótások? A random acts&violence unalmas. Filler.

------------------

Sokan "laposabbnak" tartották ezt az évadot a többinél. Pedig tök ugyanolyan mint eddig: lapos, terjengős. Legfeljebb itt kevesebb a kardlóbálás.
Valamint a rentgeteg sötétben látszódó jelenet. Ha nem látom hogy félnek, ha nem látom, ha nem tudom a fenyegetést - nem vált ki belőlem, mint nézőből félelmet. Ha terelgetsz egy csapat embert, és az nyilván fél, látni akarom a félelmet az arcukon, nem csak vmi sötét pacát. És látnm kell miért félnek egy tizenkettő-egytucat sötét folyosótól. Ha két percig terelgeted őket, és csak az után közlöd, hogy fel fogják falni őket, akkor unatkozni fogok mire ez kiderül.
Pláne ha a sárkányok a fő attrakció lenne, aminek a megjelenítésérea vásznon milliókat költöttél. Akkor látni akarom a sárkányokat is.

Hm, két (három?) mellékkirályság most belháborút fog vívni? Hát, így is lehet fogyasztania szereplőket. És hát minek mindig mindent a fő áramlatra bízni, nemigaz?
Esetleg önmaguk ellen is fordulnak?

A Tűz Ura bár tudja hogyan lehet kormányozni, már rég nincs ereje hozzá.
A lanisterek épp elveszítik az erejüket, és igazán tehetségük sincs hozzá, mert ők csak a saját családjukban gondolkodnak.
A Víz Ura egy rakás beltenyésztett pszichopata, akiknek bár nagyravágyása határtalan, ami erőt szül, de semennyi eszük nincsen hozzá.
A Fal el van foglalva a Másokkal.
Marad a Sárkány Úrnő, de neki még meg kell zaboláznia a rendelkezésére álló erőket, meg kell tanulnia - méghozzá rohamléptekkel - a kormányzást, és hát össze kell szedni az akaratát hogy átkeljen a tengeren is...

A KőEmbereket nem tudom miért kellett kitalálni, mintha kellett volna egy újabb ork faj, pff

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad