Hülye reklámok 52. - index.hu és mai újságírás

Az egy dolog hogy már minden netes hírportálnak megvan a maga bulvárrovata ahol Mancika mellméretén csámcsogva "kiderítik" hogy az elfogyasztott brokkoli mennyisége döntően meghatározza a pénisznagyságot - ez igények szülte kínálat. Mind tudjuk hogy baromság, de legalább nem csak vérhíradón szörnyülködünk.

Ez viszont:


Itt bizony lemaradtak a grafikonok.
Önmagában persze lehetne egyszeri hiba, de olyan szinten mindennapossá vált MINDEN nagyobb híroldalon és társult blogjaikon a helyesírás-nemellenőrzés hogy ez már a vég.
És ők még arra sem foghatják amire a magamfajta láma, hogy a beépített ellenőrző csak angolt tud.
Ugyanazon a cikken belül íme a példa:


Összekötöttem a hibajelzéseket:
- először ott a kérdés, mire kellett azt a mondatot zárójelbe tenni. Ha üt egy entert még szép is, ha nincs zárójel akkor sincs baj. De ha már zárójelet rakott, hogy került a mondat végi pont a zárójelen kívülre?
- a felsorolásnál meg felmerül a kérdés, miért nem csak az utolsónál használ írásjelet, ha pedig minden sornál pontot kíván rakni, miért maradt le a 2. sornál?


És a végére:


A Viktátor nem blogger vagy újságíró hogy "gyanítson". A felsoroltakon kívül aki összeesküvéselméleteket gyárt, az vagy magánember, vagy barom.
Jelen esetben egyenesen rémhírterjesztésért ki kéne szálljon ráadásul a rendőrség/terrorelhárítás és elvinnie őkelmét.
Azt sem értem továbbá, hogy kerülhetett ez a bulvárhír a sátán reptilián-menekülthordájáról a Belföld-rovatba a Bulvár helyett Lagzi Lajcsi újabb pere és győzike fogyása mellé?


EDIT:
Itt a rivális híroldal, az origo.hu kreténsége is egy nappal későbbről:



EDIT 2:
Még egy nappal később egy másik óriásoldal cikkéből:





Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad