A náci moderátor

Az átlagos Internetes Tartalmat Felügyelő Személy nem moderátor,bár annak nevezik.

A moderátor lenne az a személy, aki a ráruházott hatalomért cserébe lemon az önálló véleményalkotásról, és a törvénysértő kommenteken felül pusztán a tényszerűségért felelős.
így szűri a trollokat, a flame-et, valamint a törvénysértő rasszizmust ami hazugságokon alapul. Mert a törvényesség keretein belül is lehet valaki rasszistának tűnő, vagy ténylegesen rasszista, és mégsem moderálandó az általa közzétett tartalom annak tényszerűsége okán.
Végülis a tények nem lehetnek sértők, hiszen a gravitáció nem "csak egy elmélet".

Az átlagos Internetes Tartalmat Felügyelő Személy nem moderátor, hanem önkényúr. Egy rasszista diktátor aki azt hiszi amit csinál jogos és jó - pedig valójában rasszista, elfogult, ellenérveket nem tűrő, elnyomó, hatalommal való visszaélés.

A leggyakoribb máködése az átlagos Internetes Tartalmat Felügyelő Személynek eltávolítani minden Izraelt és a judaizmust kritizáló hozzászólást és tartalmat, bármilyen alaposan alátámasztott és tudományosan, társadalmilag támogatott legyen is. Mindeközben a filoszemita kommenteket, amik a nem-"zsidók" börötnbe zárását, gondolatrendőrséget és emberszappant (= tudományosan cáfolt rémhírt) terjesztgetnek, azt mind otthagyják.






A mellékelt képen látható hogy:
- egy "zsidózós" topikot lezártak masszív törölgetés után úgy,
- hogy benthagytak egy ma is aktív felhazsnálót akineka nikje "gyűlölök minden nemzsidót bélus"
- akinek hozzászólása gondolatrendőrséget és börtönt követel minden nemzsidóra.

Hát gratulálok.

---

A második működése az átlagos Internetes Tartalmat Felügyelő Személynek hogy minden erővel igyekszik holokausztolni minden ateista-létre utaló mondatot, hozzászólást és tartalmat.
Bár a világon mindenütt elértéktelendőben van a vallás - teljesen jogosan -, ezek az illetők,a "hatalom" birtokosaimég mindig próbálnak ragaszkodni elavult elnyomó eszméikhez folymaatosan megsértve a szólásszabadságot, a véleménnyilvánítás szabadságát, az internet szabadságát, és a moderátori feladatkört.

---

Ám a legzseniálisabb mégis ez a történet:


A személyes adatokat kihúztam,de továbbra is jól látható hogy az eset az armorgames-com-on történ meg.
A moderátor eltávolított egy bejegyzést, aminek tartalma arra vonatkozott (mint olvasható) hogy a nácik őrült pupákok voltak. Azért került a dolog szóba, mert neonáci hozzászóló (pusztán ezért egyszerűen csak hülye az illető, nem kell börtön, mindenki abban hisz amiben akar amíg nem visel tisztséget) nehezményezte, miért a Szövetségesek győznek egy 2.VH-út alapul vevő játék kampány-módjában.
Erre el lett neki magyarázva hogy nehéz az őrült náci ideológia oldalán hadba szállni, meg különben is a Szövetségesek győztek ott, szóval ezért a Szövetséges oldallal játszhatunk.

Na EZT sikerült törölnie az illető átlagos Internetes Tartalmat Felügyelő Személynek.
Amire egyetlen indoka lehetett: hogy ő maga náci.




Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad