Cry of the Werewolf (1944)

Az a snitt az elején a farkassal rohadtul idegesítő, és nagyon nagyon sokszor fel van használva.

Hú b*zmeg. Van egy fickónk aki majdnem-púpos (sánta,és a tartás ugyanaz mint az előző filmben, csak műpúp nincs), megvan a cigótábor is, van vén cigányasszony, a cigócsaj pont úgy néz ki mint az előző filmben...
Majd egy ritka pocsék vágás után újrafelhasználják a tárlatvezetés jelenetét (ugh! pofátlan!).

Húúú, a vágások tényleg pocsékak ebben.

No, itt utazó horrorshow helyett állandó horrormúzeum van (vámpír, vérfarkas, és voodoo (zombi?) témákkal), ami épp ki akar adni egy életrajzi könyvet egy régen élt hölgyeményről, akiről a legenda azt tartotta vérfarkas (mivel vérfarkasfilm, nyilvánvalóan igaz is). Ez azonban az unokájának nem tetszik, ezért indításként kinyírja a múzeumigazgatót, bár a helynek kb. annyi jeletősége van önmagában mint Erich von Daniken műveinek.

És most komolyan, ki vette fel ezt a "színészt":


Úgy a 20. percben felmerül hogy a fentebb is látható nőci Európában született. Ettől azonnal elkapja az akcentust. Annyira röhejes volt hogy visszatekertem, és tényleg semmi megelőzően.

Hja, Fake Science Alert: hogyan találsz egy NŐI ujjlenyomatot?
A púpos ellenben gyorsan magáratereli a gyanút, mire a flady kivégzi. Aztán elkezd sajnálkozni rajta hogy "jajmittettemvérfarkasvagyok"? Miféle hülyeség ez a "mindenki aki nem hisz a vérfarkasokban/nem maga is vérfarkas meg kell halnia" ladytől?

A temetkezési vállalkozónál ígérkezik újabb nyom, és bár nem adhatja ki az infót, mielőtt magára hagyná egy másik ügyfélért (akik pont a cigók) jól elmagyarázza neki hol nem szabad kutatni. A többit kitalálhatjuk.

Azért hozzá kell tenni, egy teljes vérfarkas-civilizáció, az új a témában.



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad