Amikor South Park meghalt - Revolúció, part 2 (s10e13)

 Látom én is hogy ez egy "második rész", de az előzőben annyi történt, hogy Cartman sikeresen hibernálta magát, és végre a jövőben kötött ki. Most vagyunk tehát a jövőben. Lássuk.




Szóval Le A Tudománnyal, és az "ateisták" a Brian Életéből a zsidó frakciók.


Ami vicces, annak igaznak kell lennie, azért vicces. Ez viszont nem igaz, ezért nem is vicces. Ez sima vallásos propaganda.
És senki ne jöjjön nekem azzal, hogy "de hát állandóan beszólnak a vallásokra", mert az lehet hogy kritizálják a működésüket, de a létüket magát soha nem kérdőjelezik meg. Ez viszont megkérdőjelezi az ateizmus bármiféle létjogosultságát, és puszta nevetség tárgyának állítja be, ami semmi másra nem jó, mint röhögni rajta.
Mindezt úgy, hogy a SP szerint ateizmus = tudományíhvás -> a tudomány egy vallás = a tudományt el kell vetni, és higgy inkább Jézusban.


Hát anyád.

És igen, a rész szerint ateizmus = vallás, mert itten háborúzó ateista frakciók vannak az alapján, mia válaszuk a Nagy Kérdésre. Csakhogy az ateizmus a valóságban nem ad választ semmilyen kérdésre, pusztán elvet egy rakás hamis állítást (bármiféle jelenlegi istenekkel kapcsolatos állítást, mert azok vagy cáfolva vannak, vagy bizonyíthatatlanok), ezzel megkönnyítve a válaszokhoz vezető utat.
 
A vége meg... Áh, bazzeg.
 
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad