H1N1 hisztéria

Azt a nyavajás, mesterségesen gerjesztett ostobaságát!

Tudjátok mi zavar mindíg mikor bemondják? Hogy sosem mondják, melyik H1N1-változat?
Amelyik emberekre specializálódott, amelyik disznókra, amelyik madarakra, vagy amelyik akármi másra?

Merthogy nem ám egyféle H1N1 létezik ha valaki figyelte a kezdeti híradásokat, nem ám.
Mi több, azt állították egyszer, hogy ez 3 faj genomját egyesíti: a sertés, ember és madár H1N1-változatokat mind!
Én erre azt mondom, hogy ez két esetben lehetséges:
a) Félretájékoztatás az egész, mivel ezzel az erővel az ÖSSZES infulenzavírus genomját hordozza, hiszen influenzavírusról van szó! Ugyanis minden baktériumtörzs és vírustörzs átkozottul specializált. Mind egy fajt, sőt sok esetben csak egy faj igen kis hányadát képesek megfertőzni. Ahhoz, hogy 3 teljesen eltérő állatfajt képesek legyenek lerohanni olyan mértékű mutáció szükséges, ami a természetben egyszerűen nem fordul elő.
b) Ha a terészetben nem is, annál inkább őrült kis kormányok laborjaiban. Igen genetikai manipulációval össze ehet rakni egy ilyen vírust.

És most kérdem én, tisztelt média, melyik a helyes válasz?


Nektek emberek meg meg lehet nyugodni, az egész csak egy hülyeség.
Alapban, ha belegondoltok, csúnya csúsztatással kezdődött az eset. Idézzük fel!
Mexikóban, pontosabban annak északi, azaz az Amerikai Egyesült Államokkal határos oldalán létezett egy üzem.
Igen, egy üzem. Emlékszik valaki még a madárinfluenzás hisztériára? Na, az is ugyanilyen kormánykoholmány volt, a nép figyelmének elterelésére a nagy világválságról. Ugyanis azt is csak az kapta el, aki csirkegyárban dolgozott, és éjjel-nappal folyamatosan ott tapicsgolta a csirkéket.
Namost a híradások csúsztatása az volt, hogy a "járvány" (ami valójában nem létezik, nem létezett soha) egyszerre ütötte fel fejét Mexikóban és az USA-ban. Én erre azt mondom, nem csoda, hiszen a gyár alkalmazottai között nyilván voltak akik az USA-ból jártak át minden reggel. Persze senki a vezetőségből, csakis a kétkezi munkások. És a "járványok" terjedése köztudottan földrajzi körzetekhez kötődik, nem térképekre rajzolt vonalakhoz!

Szóval nyugodjatok meg, és ne vegyetek maszkokat drága pénzen amikből nyilván túl sokat gyártopttak és most ezzel a reklámfogással próbálják eladni a nyakukon maradt készleteket, ne hagyjátok magatokat elvezetni és bezáratni a hatóág által, senki nincs veszélyben - legalábbis nem nagyobban mint máskor.
A reptéri hőkamerák bevezetése szintén üzleti fogás amit lenyomnak a torkunkon, ellenben véget vet a motozási hajlamnak (ugyanakkor mindenhol be is vezeti), mivel így simán ki lehet szúrni mit dugtál a kabátod alá. Nem mintha közük lenne hozzá hogy mit csempészek át a határon, mivel ami rajtam van ahhoz előírás szerint semmi közük elméletileg.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad