Sólyom elnök úr és ólomkatonái

T. Közt.Eln.Úrnak ideje lenne észbekapnia. Mindenki seggfejnek tartja hogy folyamatosan egyeztetés nélkül kívánta lenyomni az emberek torkán a jelöltjeit, hát mit csodálkozott?

A mostani főbíró (alkotmánybíró vajon? merthogy az nem hangzott el a hírben) kinevezése kapcsán meg szvsz elsinkófálta minden párt a szavazatát. Én tuti azt tettem volna, csak hogy ráfoghassam a másik oldalra és röhögjek egy nagyot Vezérünk arcába.


Egyébként az, hogy egy párt a tagjainak megmondja, hogyan szavazzon, és ha nem úgy tesz megbűnteti, úgy emlékszem tanulmányaimból hogy a) törvény által ki van kötve hogy nem jogos eljárás b) amúgyis zsarolásnak számít.
A képviselő ne pártalapon, hanem szakmai szempontok szerint szavazzon. Nem a pártot, hanem az egész országért tartozik felelősséggel!
Vagy ha feltétlen párt alapon akarunk szavaztatni csökkentsük a parlamaent létszámát 20-ra. 5%-onként járjon 1 szék, és kész. Sokkal többet is lehetne elérni.

A képviselőknek meg az a dolguk, hogy megjelenjenek azokon a ki'szott üléseken. Aki hiányzik, az aznap nem ment dolgozni. Aki nem betegség miatt hiányzott, azt rúgják ki.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad