illegális pártok

Éljen, volt szavazás. Hogy mire szavazott aki elment nem tudni, mert EU-s programja egyik pártnak sem volt, így nem érdemel egyik sem szavazatot.

De ami a lényeg, felmerült egy újabb aspektusa egy már régóta húzódó dolognak. Van ugyanis egy alkotmányunk. Az az No.1 törvény, minden más törvény ezen keresztül kerülhet érvényre.
Namost az alkotmány (amink valójában nincs is, ugyanis csak egy alkotámányhelyettesítő, IDEIGLENES okiratunk van) tiltja a vallási, faji, nemek szerinti, kor szerinti stb. megkülönbözetést.

Akkor viszont mit szóljunk az olyan pártokhoz, amik vallási, és most már faji alapon szerveződnek, ilyen csoportok érvényeit képviselik, és ezáltal az alkotmány által tiltott megkülönböztetését követik el a lakosságnak?
Csak hogy a jelenleg legismertebbeket mondjam ott vannak a KERESZTÉNY demokraták, és most a CIGÁNY párt. Hogy engedhetik meg jogállamunknak ezen pártok létezését?

Az is igen érdekel, milyen alapon működnek a kissebbségi önkormányzatok. Ugyanis azok is pontosan ugyanezen jogsértés kategóriájába esnek.
Azért is érdekelne működésük alapja, merthogy NINCS KIT képviselniük, hiszen jelenleg nem megengedett a hatóságnak nyilvántartani a népességet ilyen kategóriák szerint. Plusz mivel bemondásos alapon működik a dolog, mi akadályozna meg benne, hogy mindegyiknek valljuk magunkat? Hajrá, követeljétek ki az állam nyújtotta lehetőséget emberek! Hivatkozzatok (mégoly valószínűtlen esetben is) mindenféle megkülönböztetésre! Fehérek vallják magukat feketéknek, valamint az összes nemzeti kisebbség tagjának is! Akkor még akár mindenféle támogatásra is jogosultak lehettek.

Nem mellesleg az alkotmánybírák milyen alapon tiltották be a kissebbségek számszerű nyilvántartását? Az önmagában ugyanis nem megkülönböztetés.

Sose bízz a hatalmaskodókban!

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad