Önkormányzati választások 2014

Volt olyan agyalágyult hivatásos híríró aki külön kiemelte hogy a kisebbségi/nemzetiségi választásokkal egybevonva történik ez.
Tekintve hogy az is pontosan ugyanazon területekre történő választás mint az önkormányzati, hát szvsz annak része.

Másfelől vegyünk észre néhány dolgot:
#1: elméletileg itt konkrétan személyekre voksolsz, magasról tehetsz ám a pártállásra.
#2: mióta élek nem tudom ki az aktuális önkormányzó. És te? Ha nevét tudod is, tudod-e mik a célkitűzései, mik fűződnek konkrétan a nevéhez?
Mert szerintem az egész olyan mint az iskolai diákelnök-választás ebben az országban: szavazhatsz, ja, olyan nevekre, akikről még soha az életben nem hallottál, hogy betöltsenek egy olyan pozíciót, amiről fogalmad sincs mit csinál.
#3: az idei év mindentől függetlenül arról fog szólni hogy fideszkdnp, vagy nem fideszkdnp.. Csakhogy. Az nyilvánvaló ugyan hogy a fideszkdnpnek nem sokat kellett volna tennie ahhoz hogy ezt a választást megnyerje, viszont olyan szemérmetlenül loptak, csaltak, korrupcióztak, hogy simán elveszthetik. Mármint elveszthetnék, ha a Zellenzék nem lenne tökéletesen töketlen, és képes lett volna legalább közös főpolgármesterjelöltet állítani, és nem az utolsó héten is még hátbaszúrni egymást, ötletszerűen jelölgetni senkiket. Még program sem kellett volna, egyszerűen csak felállítani idejében egy listát ami nem változik, és hátradőlni, egymást közt nem vitatkozni.
De úgy tűnik egyeseknek az is nehezére esik hogy hátradőljön és ne csináljon semmit, mert a sültgalamb már repül a szája felé.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad