pokemon 0474 (special)

Csak azért, mert May tojása nem jelenik meg a részben, nem kell aggódni, ugyanis ő nem fogja körbehordozni mint a véres kardot.
A legfőbb szempont a Narratív Luk a rész elhelyezésénél, May squirtlején kívül. Ugyanis folyton mennek, aztán May csinált egy fellépést, aztán Ash mentek,aztán Ash csinált egy teremcsatát, aztán... Aztán a köv. törzssorozatrészben menés nélkül meg is érkeznek Maynek újabb fellépést csinálni.
Ez a rész befoltozza a közbenső narratív hiányt.


Ha pedig ez a 10. évforduló, számoljunk. De először: bármit is állítson a google, ez NEMa 7. évad 1. része, egyáltalán nem törzssorozatrész, és miért lenne 7. évad? Semmiért, azért.


Eredeti (kivételesen USA/nemzetközi) sugárzási idő az '06.04.29. A törzssorozat sugárzási rendjét a japán sugárzás határozza meg, így a BattleFrontier szezonban jött ki. Mázlinkra ebbe nem kavar bele a japán dub, mert az már a Diamond&Pearl alatt történt. De ugyanaz naptári évben

Az első évad első része '97.04.1-én történt meg, azaz a jelölés magára az animére vontakozik, ami itt KEZDI a 10. évadát.

A sztori szerint most Ügyeletes Őrült Tudós nem klónozta, hanem MI-ként digitálisan állította elő a monokat.

Mióta lövöldöznek a pokemonok Dragon Ballokat?


Szokás szerint a dolog felkelti a Rakétacsapat érdeklődését. Is.


Ja,a rész hossza olyan 42 perc, azaz ez egy duplaepizódnak felel meg.


Hah! Az egész csak trükk volt! A Főgonosz végig az Ügyeletes Őrült Tudós volt, aki létre akarta hozni a Digimon-univerzumot!

ÜŐT háttérsztorija pedig az, hogy nem mutatott elég tiszteletet az olyan elavult vénségek felé, mint Thomas Edison és Professzor Oak, ezért elutasították a találmányát. És Prof Oaknak sikerült ami anno Edisonnak nem Teslával szemben: betiltották a nagyszerű találmányt.
Most elég jól mennének neki a dolgok - ha nem lenne a Neo/Mew-glitch.


MU2-digimon magábaszívja a többi mirázs-digimon adatmennyiségét, ettől pedig átváltozik Fredd Krugerré!


Oh, újabb mérföldkő az elhelyezéshez: Pikachu tud Volt Tacklet.


Abefejezés erőst a Dr. Mroeau Szigetét idézi.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad