South Park - ünnepi shortok

K***ra idegesítő, hogy különböző forrásokból kell ezeket összevadászni, konkrétan a southpark saját oldaláról, valamint a fandom wiki-ről. És utána ellenőrizni az adatokat, mert sok hülyeséget raktak ezekre a listákra.
És még az adatokat nem is sorrendben vezették fel!

Az 1995-ös "Your studio and you" pl. egyszerűen nem South Park, csak a két készítő valami régi anyaga.

Az 1996-os Countdown to 1997 állítólagos létezésére semmiféle bizonyíték nincsen, valószínűleg a stáb annyira igénytelen a show-nál, hogy összekeverték a Jay Leno-nál történt fellépéssel. Egyszerűen nem létezik, és mivel a legelső rész 1997 augusztusában került első vetítésre, nem is létezhet.

A 1997-es CableACE Award díjkiosztós rövid ilyen meta-szar, amilyet a Dragon Ball Z is csinált egyszer, nem kánon, nem kell vele törődni.

Aztán van ez


amiben egy iskolai előadás keretében Cartman elénekly az O Holy Night c. karácsonyi dalt,m miközben Kyle tanári engedéllyel sokkolgatja.
A rövid animáció kánonsága viszont erősen kérdéses, hiszen láttuk mi volt a "senkit meg nem bántó" karácsonyozás során, és nem ez. Mondhatnánk hogy ez még az előtt volt, de annak meg a vetítési sorrend tesz be.
 
Aztán van a másik karácsonyi éneklés, amiben Ned és Jimbo vesznek részt:
 

Har, har,a nyominak lemerült az elem a gépben. Har, har.

Na aztán volt egy visszaszámlálás '97-ből '98-ba, ez most tényleg.


Nem különösebben érdekes, de legalább meghal benne Kenny.
Ami viszont gond, hogy szerepel benne Kákabélű, akit visszavittek Afrikába - és nem úgy tűnt, hogy bármi szándéka lenne visszajönni.

Ez


még mondhatni az 1. évadhoz tartozik, ugyanaz pepitában mint a CableACE Award-os cucc, de még egyértelműbben meta, ezt oda lehet sorolni a 2. évad Április Bolondja-epizód (1. epizód) mellé. Kenny ebben is meghal.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad