Pedofilia a Bibliában - ehhez képest "erkölcsi züllés" a 20. század?

Lássuk a szöveget:

Mint tudjuk, Leah (Jákob egyik felesége, mert ugye poligámia az ok a Biblia szerint) 7 gyereket szült (és a Bibliában minden gyerek fel is nő, khm).
Namost Jákób 20 évet töltött Lábánnál (Gen.31.41).
A 7. év után vette el Leaht (Gen.29.21-26).
Mivel jókedvünkben vagyunk, mondjuk azt hogy évente született egy gyerek (t. nem volt kihagyás a szülések között). Ezt azonban rögtön egészítsük ki azzal, hogy észrevesszük, legalább 2 évig Leah terméketlensége miatt Jákób Leah szolgájával, Zilpah-val szexelt (Gen.30.9-17).
Tehát Ruben a 8 évben született (legmegengedőbb feltételezés) és Dinah a 16. évében (7+7+2) azon időtartamnak mikor Jákób Lábánnak dolgozott.

Tehát Dinah NÉGY ÉVES VOLT mikor Jákób elhagyta apósát, és hazament békét kötni Ézsauval. Ezen út alatt történt a sekhemi konfliktus, melyet a zsidók az árja vér tisztaságáért csináltak aljas módszerekkel (hazugság, félrevezetés, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés jelen esetben, népírtással megfejelve - és szerintem volt ott aztán rabszolgatartás és nemi erőszak is a sekhemiek kárára, akik mindent megtettek a békés együttélés biztosítására).

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Naruto - Shippuden - filmek - ovak - sorrend

Howl (2015)