A magyar filmgyártás filmjei 17 - Rákóczi induló (1933)

Hú b*meg ezt a címet. Tudod miért rosszak a magyar filmek? A kötődés miatt. Útáljuk az oroszokat, de mennénk is oda. Útáljuka németeket, de mennénk is oda. Útálunk mi mindenkit állami szinten, de mennénk is oda. Így viszont a kisember nem tudja mit szeressen és mit útáljon, beáll a Harmadik Kutya esete ami egy idő után nem készül se jófalatra, se verésre - csak leül, mert tudja hogy úgyse rajta múlik.
Nemzettudat, meg lelkesedés - ugyan már.

Nem segít hogy megint vmi katonát nyomnak a képünkbe, ami kábé annyira finom célzás mint az orrodba nyomott AK-47-es. Hogy a katona úgy néz ki mint egy szatír sem segít a szituáción, és én nem tudom mennyi idős a lányka, vagy akkoriban mik voltak a szokások, de hajlamos vagyok azt mondani - leszarva a fideszkdnp törvényeit - hogy 20-25 éves emberke 18 alatti személyt ne akarjon megdugni.
Amúgy Miss Tökély, Akibe Mindenki Első Látásra Beleszeret ez azarc:


Természetesen a random éneklés itt sem maradhat ki.

A szerelem megy ahogy azt kell, a rendező is csak a "film" 4/5-énél kapészbe hogy De Hiszen Csavar Kell Bele Meg Feszültség, ezért behozza a helyi földesurat, akinek a csaj apja (szintén földesúr) tartozik minden vagyonával, ezért érdekházasság köttetik. De persze A Szerelem Győz (because reasons).

1/10.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad