hülye reklámok 120 - 2018 választások

A parlemant.hu 5 pártot listáz. Ennyit a "kis pártok"-ról.


Azért menjünk végig az összesen.

1) a fideszkdnp erős médiamegjelenést produkál. És Észak Korea szinten hülye. Nem értem hogy nem robbantották még fel őket. Hol a Magyányos Lövész mikor szükség van rá?

2) MSZP: semmiféle médiamegjelenése nincs. Párttevékenysége nincs. Léte kimerül a bármi áron való pozícióhoz ragaszkodásban, ami lassú haldoklást eredményez. Rég el kellett volna tüntetni véglegesen.
Puszta akadály a léte, és egyetlen célja érdekében évvekkel ezelőtt a fideszkdnp kihelyezett bábtagozatává sikkadt.

3) Jobbik: ha megnézed az újságjukat, a Jobbik ma is zsidózik és kereszténykedik, fasiszta párt. Annyiban jobb mint a fidesz hogy tulajdonképpen pártként üzemel, nem maffiaként.
Sajna jó ideje semmiféle tevékenységet nem tud felmutatni. Az "egyenlő munkáért egyenlő bért az EU-ban" kampánya nem komolyanvehető, mert olyan országból érkezik ami épp ki akar válni az EU-ból, de legalábbis azt mondja az EU maga a Sátán. Így nem lehet elérni semmit, egyetlen célja a kampánynak a látszataktivitás.
Sajna ezen látszataktivitás még csak nem is a párt céljainak hangoztatása, hanem ténylegesen üres fecsegés.

4) LMP:  Pártaktivitásuk kimerül az SJW-szintű idiotizmusban a környezetvédelem terén. SJW = Social Justice Warrior, azaz olyasvalaki aki vlaójában nem érintett a hangoztatott ügyben, ténykedése az ügyet nem segíti (sőt, esetenként hátráltatja), végül pedig célja valójában nem az adott ügy hanemszemélyes haszon húzása.

5) Párbeszéd Agyarországért: a párt semmilyen gyakorlati értelemben nem létezik.

6) DK: legyünk őszinték: Gyurcsánnyal nem lehet választást nyerni. Ő a Bukás Arca. Miért állt szóba vele bárki is 2010 óta? Ah, az MSZp mert attól is pozíciót, és azon keresztül pénzt remélt.

7) Együtt: van lapjuk. abba bele is fért az összes tagjuk. Annyira jelentéktelenek. Saját elmondásuk szerint egyedül Budapest Zugló kerületét képviselik. Országos jelenlétük nincs, nem is akarnak.
Igen, kitaláltátok, az MSZP a felelős értük is.

8) Liberálisok: a párt semmilyen gyakorlati értelemben nem létezik.

9) Momentum Mozgalom: ha volt is lendületük (érted: momentum!) azt valahol elvesztették.
Ha nem mutatnak fel valami érdemlegeset kb. most azonnal, akkor oszoljanak fel.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad