Ismerjük meg a Trónok Harcát 22

2 évad lement, még kétszer annyi van hátra. Meg a hetedik évad, amit kettévágtak mint Azt. Meg a Herri Kóklert. Meg a Hobbitot. Meg a... Szóval rendkívül rossz trendeket tett magáévá mostanság Hólivúd. Nem kéne gyarapítaniuk a tévedéseket.

A tárgyra térve, a Háromszemű Holló az a Négyseggű Majom rokona?

Ééés elkezdődik a show elsőre is nyilvánvaló mega-giga-kingsize-atom-ork shennaniganja: Theon kínzása. Kihatása nincs semmire, ellenben számtalan rész tetemes műsoridejét kitölti. Mellesleg a rész azért is filler, mert kb. azért létezik hogy Thalysát végre levetkőztesse. Egyébként igaz ami igaz, nem nagyon pucérkodik a ffi-részleg.
Theon kínzása meg ... Egyszerűen unalmas. Unalmas, mert sokáig tart, mert nincs kihatással semmire, és mert egy nagyon speciális pornófétis. Tehát be van - és lesz hosszú-hosszú részeken át - ágyazva egy belezéspornó a GoT-ba. Tök fölöslegesen, ráadásul meredeken csökkenti a néző fintorkodási-faktorát.
Ha ilyet akarnák nézni, a Guineau Pig franchise-ból néznék meg valamit. De nem kedvelem a műfajt, lévén tényleges szexualitástól gyakorlatilag mentes.

A részben olyan fergeteges izgalmakat élhetünk át, mint hogy legyen-e virágmintás anyagból ruhája Joffreynak vagy sem.

Nyár jól megnőtt. Elkapta azt a kórt amit A Hegy is?

Jajj, hát van ám nekünk egy Testvériségünk! KIT ÉRDEKEL.

Az új karakterek a nyomigyerek mellett a jól alkalmazott Expozíciós Plot Device példái. "Látomása volt", és ennyi. Tudjuk hogy látomások ebben az univerzumban vannak, és hogy az emberek hajlamosak követni őket. Ezek után hogy mit keresnek itt már fölösleges firtatni.

Brí és Jamie fillere még talán a legszórakoztatóbb az egészben.




Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad