Hideglelés, avagy The Bare Wench Project

Hát igen. A Bűbájos Boszorkák a 7. évad 2. részében idáig süllyedt:


Naná, hogy elkészült rögtön a ~pornóváltozat:


Tökre úgy néz ki a nő a plakáton mint Alyssa Milano, hát nem?

Na jó, el kell árulnom hogy a cucc 2000-es, a sorozat meg 2006-ban követte el a fenti promót. A reklámspot még a youtube-on is fent van, mert annyira idióta hogy megőrizték. Ha megközben levennék:


No, de a Bare Wenchről szólva: lightos pornófilm lett, azaz aktus nem nagyon van, csak tapi, meg főleg mellek. Viszont filmnek is jó!
Mondjuk az első rész elég bugyuta irányba ment el, és az összes többi rész gyakorlatilag hót ugyanazt forgatta le színről színre, képről képre. Öt nyavajás részen át. Mindegyikben több lett az eksőn.
Szvsz a 2. rész a legjobb, ott sikerült a legjobban hasonlítani az eredetire, és az a részletek megválasztása is a filmezés javára hajtotta a vizet, kezdve azzal hogy nem mindegyik egyforma-szőke-szilikoncsöcs. Sosem árt ha a karakterek megkülönböztethetőek. Bugyuta amerikai poénkodás helyett meg inkább szakrasztikusra vették a figurákat (ez a helyes szó?), és pl. az egyetlen ffi tagot nem szánalmas gügye alakként kezelik, hanem lenézik, mert ffi. És erre remek poénok épülnek, többek közt mert a fickó nem meghunyászkodva tűri, hanem visszaszólogat.

Tudom ajánlani.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad