Karrier: Kevin Smith

 A fckó karrierjének nyugodtan mondhatjuk vége, szerintem évtizedek óta amúgysem csinált semmit, nézzük meg mit hagytunk ki.

A Shop-stoppal kezdett, amit a Shop-show követett, ami igazából egy nagy(obb)k öltségvetésű remake volt. Remek.
Következett a Képtelen Képregény és a Dogma - mindkettő a meglévő saját karaktereket (és színészeket) használta - utóbbi miatt tiszta American Horror Story, lol -, de rohadtul eredeti történetekben.

Aztán Jay és Néma Bob visszavágott. Az nem volt olyan jó.

Csinált pár shortot, aztán összehozta a Shop Stop 2-t. Működött, de eléggé karrierzáró elköszönés módon.

Bepróbálkozott a gagyi vígjátékok piacán (Apja lánya, Zack és Miri pornót forgat, Két kopper), és ott egy különös cím: Veszett világ. Hogy azzal mit akart...

Csinált pár újabb, 0 figyelmet kapott Jay&Néma Bob stikket, és megrendezte a teljesen értelmetlen Tuskot. Jó ég, azt ő csinálta? Az a film nem tudta eldönteni hogy horror legyen, egzisztencializmus, vagy szerelmi dráma. Meg is bukott, csúnyán.

Aztán youtube-karrierbe kezdett, a filmográfia szerint meg tv-s sorozatepizódokat csinált, tehát tényleg kifújt a karrierje, jobbára végleg a Shop Stop 2 után, és soseigen csinált mást mint Shop Stop filmeket, az első filmjének folytatásokat. Annyira, hogy 2019-ben REBOOTOLTA a Jay és Néma Bob KARAKTEREKET. Nem is tudtam hogy olyat is lehet.
És rendezésként más nem is várható tőle.

---------

Íróként tulajdonképpen ugyanazokat a kínos dolgokat jegyzi - meg a nyitónapon összeomlott She-Man: A Világ Ura reboot-sequel-spinoff sorozatot.
Ami kapcsán teljesen megértem a rajongók (a potenciális nézők) felháborodását. A rózsaszín izom-toppban rohangászó Prince Adam helyett kaptak egy rakás hazugságot.

Teljesen megértem az egész balhét, de egyvalami még érdekelne: a történet amúgy milyen? Ha mondjuk She-ra név alatt adják el (ugyanúgy a Mattel franchise-a, ugyanúgy bőrgatyós izomkardozás, csak nőben).

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad