Full Metal Alchemist

A u2b elkezdte feldobálni a frnachise fimjeinek review-ját, hát most már érdekelt, mégis mi a központi történet. Mert arról soha senki nem beszél, nekem meg nem derült ki a képanyag alapján.
Csak annyit tudtam, hogy volt belőle anime-sorozat, amit remake-eltek is, mert mi mást csinálnál 5,000 résszel a következő évben, és akkor volt film is, és még mindig nem tudom miről szól.

Persze kiderült miért nem. Mert semmiről. Itten küzdenek a Hét Főbűn ... démonával? Homonculusával? (Azok varázslók által teremtett emberek, de lévéna varázslók nem Isten, vagy mi, ezért mind tökéletlen, hiányzik belőlük a "lélek", ami a történetekben általában az érzelmeket jelenti.) Gondolnád az a fő történetszál, az tűnt az egyetlen állandó elemnek - de nem.
A történet dióhéjban a wikipedia szócikkből derült ki, amikor megnéztem a listát, mi készült az eredeti képregényből.
A törétnet dióhéjban, hogy Ádám és Béla kisgyerekként megpróbálták feltámasztani az anyjukat, az egyik robottá változott, és felnőttként megpróbálják visszacsinálni. Bár erre történetvezetés nem épül, csak epizódikusan szörnyeket, meg más varázslókat hentelnek.

Szóval az egész annyit nem ér, hogy a 3 filmet megnézzem.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad