Így dolgozunk mi - innen tudhatod ha ki fognak rúgni

Először is: ez az agyar viszonyokra vonatkozik. Máshol lehet civilizáció van, ITT NEM.

Másodszor tehát: ha bármi pozitívat hallasz: NEM SZÁMÍT.

Aztán:
- ha bejelentik hogy külsős cégen keresztül fog a cég munkaerőt bérelni, ki fognak rúgni - ha átmész a külsős céghez.
- ki fognak rúgni, ha a cég bejelenti hogy "választható" lesz a túlóra szabadsággal illetve pénzzel való megváltása. Pláne ha az egész valójában úgy működik hogy az eddigi verziót kicserélik a másikra, választás lehetősége az alkalmaknál föl sem merül.
- ki fognak rúgni, ha minden távozó (pl.nyugdíj miatt) munkaerőt vállalati bulin ünnepelnek - majd egyszercsak ez elmarad, esetleg összcéges party helyett csak az illetősaját osztálya gyűlik össze.
- ki fognak rúgni, ha a legképzettebb munkaerőt épp most rúgták ki. Az egyetlen aki megússza a kirúgást az a lusta tetü akinek amúgy te végzed a munkáját, és amúgyis van fegyelmije hanyag munkavégzés miatt.
- ha a cég költségvetési kérdésekről kezd dumálni - menekülj, mert ki fognak rúgni! Lehet az egész cég be fog zárni. Ez alól kivétel ha igazgatói szinten vagy. Akkor ez a te feladatod, és lehet hogy mégis megoldod. Állásod úgyis lesz, amiatt igazgató még sosem aggódott.


Ellenben nem fognak nem kirúgni csak mert jól végzed a munkád.
Illetve nem fognak kirúgni azért mert szarul végzed a munkád.
Ez egyetlen ami számít hogy ki mondja hogy te ott dolgozz. Ha az illető távozik a cégtől, vagy elveszíti a felette lévők támogatását - ki fognak rúgni!

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad