pokemon 0655 (film)

Nos, innen indulunk:


A törzssorozat aktuális részéről van ez a kép ugyanis:


A film vagy a korábbi filmes palkia (palika?) vs dialga összecsapást hivatkozza, vagy mivel itt Giratina közbeavatkozik, egy másikat.

Arceus egy féltékeny istenséget játszó patkány, ami begorombul mikor az emberek rájönnek, hogyan csórják el az erejét (ezzel persze egyúttal megfosztva tőle őt). Mert Arceus egy csaló, akinek az ereje nem a sajátja, csak megtalálta az MCU Végtelen Köveit, oszt lófasz.
Szóval itt a világvége, és le kell gyakni Istent, Vagy legalább bezárni egy pokelabdába.

Nem gondolom hogy kellett ez a pantyshot:



Egyértelmű hogy ez egy másik csata, mert ennek a végére estek be szereplőink.
És asszem egy pillanatra hivatkozzák a Giratina-filmet.
Ja: szereplőink egyike Sheena.


Újabb térkapu nyílik, és most palkia zaklatja dialgát.


Igen, most direktbe hivatkozzák a Rise of Darkrait:


Hm. Ha 16 Végtelen Kő van a pokeverzumban


Akkor miért 11-el ábrázolják Arceust?


Jaa, hogy vmi meteornak csapódva elhagyott ötöt.


Hm, szóval eszerint a film szerint 16 típus van:
1 - víz
2 - fű
3 - föld
4 - villám
5 - sárkány
?
+1: úgy tűnik, a "normál típus" nem szerepel a fentiek között. Még érdekesebb kérdés lesz: honnan jön majd a Gen 6-ban a "fairy" (tündér) típus?

A film amúgy a 30. percben majdnem véget ér, mert visszaadnák A-nak a cuccát - de persze vanmég egy óra, szóval kiderül hogy hamis a cucc.

Időutazás jön, közben meg a többiek éppen nyernének - mikor egy idióta visszaadja a Végtelen köveket Arceusnak. Ha azt hitted fájt mikor Goku babot adott...

Ja: ha vkit érdekel, az "ezüst víz" az higany. Vmi kultúrális jelentősége lehet, kínában Huan Ti sírjában is találtak belőle.

Aztán MEGINT legyőzik "Istent", de akkor meg azon dilemmáznak hogy milyen már hogy úgy pusztult el hogy útálta az embereket. Nem mindegy pedig? Probléma megoldva most és mindenkorra!
Próbálják a dolgot indokolni azzal hogy eltűnnek a szereplők - de csak annyit jelentene, soha nem is kerültek bajba, így nem mentek vissza az időben - akkor meg tulajdonképpen mi is a gond? Hogy nem szenvedtek milliók?
Persze szép dolog megmenteni egy életet... De az bármikor megint úgy dönthet hogy kiírt titeket, és most már gyenge pontja sincsen!






utoljára vmi lakott településen (rendes városban) látjuk Ash&Co-t, ahonnan nyilvánvalóank tűnik hogy mennek tovább. Előtte az eddig látott hektikusan változó környezet: erdő - hó - mező...

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad