Dűne, a bolygó (2021 Asylum-film)

 

Nos, nem érünk rá a Dűnénidőzni, mert öreg barátaink a ruszkik a Hidegháborúból kavarnak valamit, és meg köll menteni asztronautájukat. Mondja Pilóta. a Kormány máűsként gondolja, ezért büntetőküldetésre küldik a Dűnére.
Szerencsére ezt a bevezetőt letudtuk 15 percen belül.
 
A csapat c00l, ezt pedig nem lehet tűrni, ezért Feka Csajt kötözködősre írták. Pfff.
25. percben végre leszállunk a bolygóra, és hogy meglegyen a különös űr-mütyűr kvóta, a leszálláshoz echte horgonyt használnak.

Leszálláskor Kapitány felhívja Könnyelmű Legénység figylemét hogy ez tulajdonképpen egy veszélyesnek kategorizált küldetés, legszarabb felszereléssel a nyakadba sózva, és a megtalálandó hajó nem követi a protokolt. Ami tök igaz, de nincs benne semmi konfliktus, ezért jön a mondvacsinált indok, azaz most esik ki tatyójából a laposüveg. Heh.
Mondom hogy mondvacsinált, mert aaa köv. pillanatban üres az üveg, és lehet futni a kukac elől.
Amúgy ezek a férgek nem rezgésre, hanem a vérben szervesen kötött vasra jönnek.
 

 A fentieken kívül jelentős időt töltünk azzal, hogy Pilóta meséli, hogyan főzte neki otthon nagymuti aa cefrét.

4 féreg okoz közvetlen problémát, a NAGY marad nyilván utoljára. Az egyiket megsütik hajtóművel, egy másikat árammal. Erősítést kérnek, de persze nem kapnak.


Ja: van valami hülyeség hogy az 5 fős legénység, meg a 2 fő túlélő elszívja a BOLYGÓ atmoszférájából az összes oxigént - csak tuggyad.

Alig hiszem el, de megcsinálták a féreg-lovaglós dolgot is XD


 Feka Csaj amúgy asszem orosz kém. Volt. Mert mielőtt igazi konfliktus lehetett volna ebből, már meg is eszi a gagyi CGI.


Nem igazán van megcsinálva hogy a kukac részei ne menjenek át a nő részein.
Pozitívum viszont hogy Vörös Csaj úgy a film fele óta nem lazázza el a jeleneteit. Arab Fickó gyorsan meg is menti a seggit egy elég ... zavaros jelenetben, aminél nem is feltétlen az a baj hogy nem tudom ki hol van, hanem hogy kinek mi a szakmája. E'mondták az elejín, de ki figyelt oda?


 
Pilóta felrobbantja Hajót és a Főkukacot.

Oké, bónuszpont mert a végén úgy menekülnek meg, hogy a maradék alkoholt beleöntik a motorba hogy gyorsabban menjen. Gondolom jót tesz az antianyag-meghajtásnak, nukleáris celláknak, vagy akármivel megy ez a nyavaja, mert biztos hogy nem benzinnel XDXDXD ÉS még a vulkánóval is kezdtek valamit!

 

 Ha őszinték akarunk lenni, technikai oldalról ez egy 5/10-es film, de rohadt gyorsan kitolták, nem unalmas, és épp elég ostoba baromság van benne egy elfogadható sztoricskán hogy feltornáassza 6/10-re, ami már respektálható.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad