hülye reglámok 13.

Vettem egy DVD-t a bótba'. Van még ilyen.

Azért kérdeznék vmit a t. gyártótól:
ha ezek a vackok amúgyis könnyen mennek tönkre, vajon miért kell így pakolni a cuccot:

Mikor berakom a lemezt először végig kell szenvednem 2 jogvédelmi figyelmeztetést/nyilatkozatot, 3 filmgyártó-cég logót, valamint 5 filmelőzetest. Ezeket se elpörgetni, se átléptetni nem lehet, nem is szólva arról hogy rögvest elérhessem a főmenüt.

A főmenü se egyszerű ám, mert először egy 5-10 másodperces(!) animációt kell végigvárni mire megjelennek a menüválasztás-opciók.

Mivel ezek mind-mind külön-külön meghibásodhatnak, így nem kicsi esély van arra, hogy a filmet tartalmazó része a lemeznek totálisan elérhetetlenné válik még akkor is, ha magának a filmnek amúgy nem lenne baja.

Plusz mire elérek a filmhez, eltelik vagy 20 teljes perc, ami a filmnek a harmada(!).

Sluszpoénként a film végén, a stáblista után vagy 10 percnyi (vagy több, de ki számolja? Inkább lelőttem az áramot a gépről) újabb copyright-figyelmeztetést találni, ami megintcsak lelőhetetlen.
Hogy miért nem lépek ki a stáblista elkezdésekor? Az esetleges bónuszjelenetért a film végén, az esetleges jó zenéért, vagy mert tényleg érdekel ki vett részt a film elkészítésében (vagy csak hogy milyen szakmák kellenek egy ilyenhez stb.).


Ezzel eléggé lehetetlenné teszik hogy megnézzük a filmet amit szeretnénk, és egy jó élmény helyett inkább kellemetlenséget okoznak.

Szvsz ezzel eléggé erősítik a "zillegálisd letöltés"-re való hajlandóságot...

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad