Doctor Who - 2005 specials

Mit is mondjunk a "10. Doktorról". Akiről állapítsuk meg, hogy NEM a tizedik, hanem a tizenegyedik. És a "kilencedik" volt a tizedik. Na ez A Doktor pont ilyen ijesztően elmebeteg. Komolyan. Életben buzgón helyeselnék neki, miközben igyekeznék minél messzebb kerülni tőle. Ha csak úgy találkoznánk.

Számomra úgy néz ki, mint A Bohóc a Spawn c. képregényből (korábban volt arróla sorozatról bejegyzésem):

Túl sok fog.

Ja, két specialről van szó, az egyik a "Children in need" akció keretében "Born Again" nemhivatalos címen futott, és csak annyi derült ki belőle hogy mégsem mentek el a Barcelona-bolygóra (és hogy Rose-nak azért volt némi kétsége hogy mi ez a regeneráció-dolog), aztán máris ugrunk a 2. évad 0. részeként nemhivatalosan emlegetett "Chrsitmass Invasion" amúgy szinkronosan is létező 60 perces készítményére. Ami sajnos egyetlen poénra épül: teázással mindent meg lehet oldani. (Ezen kívül még egy másik poént tartalmaz: 'Nem, ezek nyilvánvalóan nem marslakók. Azok teljesen másként néznek ki.')

Egyébként MÁSODSZOR merül fel Torchwood neve. Ízelítőül. De még jó sokáig nem fogok találkozni a tényleges sorozattal. Hé, végülis az i.sz. 200,000-ben kezdődik :D

Btw, melyik ökör fordította az "asszonyaitok"-at "drágaköveitek"-nek?

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad