Így dől össze a FideszKdnp-birodalom

Az Euórpa Bizottság "feülvizsgálja" (értsd: visszavonatja) a reklámadót. Mi több, amíg nem zárul le a vizsgálat, a rendelet/törvény EGYÁLTALÁN NEM ALKALMAZHATÓ! Tehát Európa ha ideje engedi letolja ide a seggét, és ők mondják meg mijen törvényeket lehet hozni és mijeneket nem, mivel ugyebár a nemzetközi törvények mindig erősebbek az országosoknál :P

Az EU és az USA pedig karöltve kijelentette: bővíthetik ugyana jelenlegi szerződés szerint Paksot, de NEM LESZ HOZZÁ FŰTŐANYAG. Akkor meg ugye minek.
A fűtőanyag szállításának feltétele a szerződések nyilvánosságra hozása...
Most mit mondjunk: mikor mindenki embargóval sújtja a ruszkikat, ez az ügylet mindenképpen abszolút kényes kategória volt.

Korábban beszámoltunk róla hogy egyetemi országértékelésen leröhögtéka pódiumról a fidszkdnp szóvivőjét, de említsük meg újra.

A vasárnapi boltbezárások is egyértelmű felhördülést hoztak mindenhol, bárhogy is próbálják kommunikálni. Mert ugye először az volta szlogen, hogy "mennyé templomba". A népek visznt azt felelték "bármit csak templomba ne", és a felméréseken aki nem a "tüntetni" rovatot ikszelte be, aza "kocsmába" ment alkoholizálni, onnan meg haza verni a családot.
Az új kísérlet (l. cikk) azt mondaná, "azért hvan hogy menjenek a családok szórakozni", de azon kívül hogy kiderült nem jókedvből hanem kényszerből jár a lakosság vasárnap nagybevásárolni, az ise geyértelmű lett hogy a válasz az, hogy "UGYAN MIBŐL?" Mert ugye a múzeum, mozi, színház és jegy akirándulóhelyet elérni (vonat ugye) az nem lesz attól, hogy máskor költöm el ugyanazt a pénzmennyiséget!

Ehhez vegyük hozzá a népesedési problémát.
Ugyebár a"10milió magyar"soha nem létezett, és ahogy kinéz soha nem is lehetséges hogy létezzen.
De még ha valami eszement okból meg is próbálnánk holmi népességnövekedésre áátérni, és egy újabb Kínát vagy Etiópiát létrehozni, akkor sem látjuk hogy a fojamat beindulna.
A születések számából levonva a halálozások számát ugyanis azt látjuk, hogy folyamatosan csökken az össz népesség, csak az elmúlt évben 34,600 fővel. De persze az így kapott eredmény is roppantul túlzó, hiszen ki ne hallott volna a tömeges elvándorlásról, amit a fideszkdnp politikája teremtett?

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad