Doctor Who - David Tennant 1-3.rész

"Minden eddiginél messzebb megyünk" - azért 23 év nem olyan sok. Ahogy a Földhözképest az Új Föld sem akkora durranás.
És Cassandra? Tényleg? Lack of Creativity. Mintha rebootolnák az első modern évadot.

Mindenestre Boe Arca... kezd egy visszatérő rejtély lenni.
Ám hozzá kapcsolódik egy baki: Az Arccal A Doktormár háromszor találkozott, nem kétszer... bár talán azegyik alkalommal Boe nem vette észre.

Vegyük most egy pillanatra szemügyre a veview-kat: semim mást nem találunk benne csak "ah, David Tennant!" - hát én meg szerom le, mondjanak valamit inkább Doctor Whoról, a sorozatról, az évadról. Nem egyes epizódokról.
Jó lenne tudni valamit a karakterekről is, ellenségekről, történeteken átívelő történetszálról - valamiről, ami miatt tényleg elmondható lenne, hogy ez jobb, ugyanolyan, vagy rosszabb mint az előző évad. De nem kapunk semmit, hiába keresünk, ami nekem azt a gyanúsítást engedi, hogy nincs itt csak nagy büdös lófasz.

Mintahogy a 2. térténet FARKASEMBERes. De minek? Kábé annyira selejtes ötlet bedobni a farkasembereket, mint a vámpírokat.
No meg keresztény kung-fu papok akik a levegőben röpködnek mint az ázsiai filmekben. Szánalmasan hihetetlen.
Ráadásuleléggé úgy tetszik, az egész célja csak az előző évad Bad Wolf-témájára épülő szóvicc.

A 3. részben pedig Sarah Jane Smith jön elő megint, amíből levononm a következtetést: ez az első szegmens a régebbi pozitív oldal felelevenítése.
Továbbá a CGI pont olyan pocsék mint a slitineknél (franc se jegyzi meg a fajnevüket), csak minden általánosságban pocsék.
A forgatókönyv meg lapos, unalmas, és a Return of the Living Dead-et nyúlja.
Azzal pedig hogy SJS vonalán behozzák és Mikyt, kiépítenek egy szerelmi-háromszög szálat, ami nem biztos hogy annyira kell nekünk, nézőknek.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad