Doctor Who - David Tennant 7-10. történet

A Szépség és a Szörnyeteg, foghatnánk ráa szegmense mint átfogó alcímet.

Az első történet egy tucat si-fi sorozat történet, amolyan Végtelen Határok, vagy mit tudom én, amiben magát A Sátánt ássák kifele. Pfff.
Asszem ez volt az utolsó történet amit még a kertvk rendszeres adásában néztem. Egyfelőla téma ellökött magától jó messzire, de persze a pakolgatás, meg hogy eladták fizetős csatornákra sem könnyítette mega helyzetet :)
 Érdekes tény továbbá, hogy Először A Nők Halnak Meg.

A második sztori egy visszajátszása előző részeknek. Jobbára. Komolyan?
És hogy az egész talán csak egy Schrödinger-macskája szóvicc...
Ami mellett olyan totálisan elcsépelt klisék állnak, mint A Szeretet Ereje, A Mumus A Szekrényben és hasonló badarságok. Ez nem alacsony költségvetés, ez szánalmas színvonalú ötletek.

A harmadik, egyben évadzáró történet... A párhuzamos világbeli cybermenek, és karaktercsencselés, szintúgy egy villanásnyi Torchwood. Az egész mindazonáltal súlytalan mikor tudjuk hogy NEM ez lesz Rose utolsó története, hogy a Torchwood spinoffot MÉG NEM kezdjük el nézni, és hogy Rose összes társadalmi kapcsolatát egyszerűen száműzik majd a párhuzamos dimenzióba.

Megjegyzem ha lenne egy alternatív Cybermen vs. evilági Cybermen összecsapás, az mentene valamit a dolgon.
Az is mentene, ha a dalekok nem lennének az új szériákban átkozottul föltápolva a classichoz képest. Komolyan, mintha egy pólóból egy +10 AC T-shirtöt gyártanánk.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad