Fegyverek házilag - a tökéletes fegyver

A tökéletes fegyver ami nem feltűnő, nem lenyomozható, és alkalmazásába nem döglünk bele.

Miveé a rakétavető, mesterlövészpuska, F-15-ös vadászgép azonnali lelepleződést von maga után, nem igazán éri meg odahaza gyártani.

Az öngyilkos robbantók meg aztán tényleg a világ legnagyobb hülyesége, pláne ha válogatás nélkül robbantgatsz mint az Iszlám Állam, ami így a saját népét is maga ellen fogja fordítani.

DE vajon miért ne vennél 10-30,000 HUF-ért (30-100 euró) valami jó kis távirányítós játékot - választék van bőven a kocsitól a helikopteren át a repülőgépig.

Ezek NEM DRÓNOK, azaz nem kerülnek százezrekbe. DE UGYANÚGY rá tudsz szikszalagozni egy 1 dl-es üvegcsét, és UGYANÚGY ELBÍRJÁK.

Hogy ez miért jó neked? Mert otthon lefőzöl pár lábas nitroglicerint, felkötöd/beletöltöd a távirányítós játékodba, aztán hagyod hogy nekiütközzön a célpontnak.

Nyilván nem fog egy egész házat felrobbantani, de nem is az a cél. Ha azt akarnád, megpakolsz egy autót robbanóanyaggal, kiékeled a gázpedált, és hagyod menni a maga útján.

Nem, ezzel csak egyvalakit fogsz megölni. Igen, ez gyilkolásra való, amire ÉN EGYÁLTALÁN NEM BÍZTATOK SENKIT. Pusztán azt magyarázom, miért nem létezik valójában terrorizmus.
Kivédhetetlen, olcsó, hatékony, és nem lenyomozható. A tökéletes fegyver házilag.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad