Hülye reklámok 43 - kerítés, vagy nem kerítés?

Viktátorunk kerítést emeltet egy mindenki által háborús övezetnek tartott ország irányába, mert ott szerinte béke van, ezért onnan ne akarjon jönni senki.

Azt megérteném ha diplomáciailag elekezdene tárgyalni az EU hülye szabályáról, miszerint a fölösleget ne a határországokba toloncolják, különösen hogy a határországok (északról és nyugatról óceán van!) csóringer frissen fölvett országocskák, akikre nem kéne hülye terheket rakosgatni hogy szívjanak.
Mivel ez minden határországot érint még csak nem is egyedül kéne taposni az állóvizet, hanem mivel mindenkit egyformán érint, közösen már le lehetne hurrogni egy Németországot is.

De mivel mostanra MINDENHOL NEMKÍVÁNATOS SZEMÉLY a teljes fideszkdnp-gárda...
A jó bornak nem kell cégér, de a reklám ott sem árt!

Tehát elkezdték felhúzni a Magyar Nagy Falat, elvégre a kínai-nyitást követve nyúljuk le a KÍnaiNagy Fal ötletét - ami Kína (első) gazdasági összeroppanásának szimbóluma. Hajrá!

De ha már nyomjuk a hülyeséget, a fasisztoid-nacionalista rasszizmust, legalább csinálnánk jól.

Az első amibe belefutottak, hogy A KERÍTÉSEN KÖNNYEN ÁT LEHET KOLBÁSZOLNI:


De a legnagyobb pofáraesés ez:


A képen látható, hogy a határzárat sikerült jó méterrel a határ MÖGÉ építeni, azaz senkit nemakadályoz megabban hogy belépjen az ország területére.
És ahogy a cikk - végre - meg is jegyzi nagyon helyesen: a magyar törvények - köztük a Zalap-t-görény- fölött álló egyik törvény, jelen esetben a Genfi Egyezmény értelmében aki oda eljutott, azt nem lehet holmi kerítéssel korlátozgatni!


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad