Amerikai szuperhősfilmek - Superman 2 (1980)

Ismét elítéljük a Gonosz Supermaneket:


Ez egyébként a legnagyobb hiba amit Supermannél el lehetett követni szvsz. Oké, megértem én hogy túl tápos a nyavajás, nehéz neki ellenfelet találni, de a legkevésbé a Kripton mégsem-halt-meg népeivel való szappanoperát kívánnám nézni, pláne ha vank öztük nő, hiszen akkor az első ami felmerül a szaporodás lehetősége. SSuperman helyében dobnám Luízt, akármilyen gonosz a másik csaj. No persze a komának emberré-változtató gépe is van (na vajon mi lesza végén a gonoszakkal?)... De szuperré-változtató gépe is van. Mert Supermanre nem vonatkoznak a KÖVETKEZMÉNYEK.
De mindegy, nem csak a fenti dolgot nézhetjük meg ismét, de gyorsítva az egész előző filmet! Pfff.

És akkor Superman fején felrobbant az atombomba. Tehát van egy időutazó, atombombaálló hősünk 3 ugyanilyen monsztával szemben. Ahha. Mert persze az atom kiszabadította a 2D-ből a... Mindegy, kint vannak na.

Meh, a Szupernagyiból szökött Luthort és pufóktársa is ismét itt van.

Mókásak az olyan felvételek amiket nyilvános helyen forgattak, és miközben vki "halálos veszélyben" van a történet szerint (fuldoklik, zuhan, miegymás), a járókelők mintha semmi nem történne csak mennek tovább XD

Azért csak van egy kedvencem ebben a filmben: a gyengeelméjű szuper. Az ő egyetlen "bűne", amiért a kriptoniak soha véget nem érő börtönre ítélték, hogy minimális IQ-val született. Hiába, egy olyan Felsőbbrendű Árja Faj mint a Szupermané, nyilván nem tolerálhatja az ilyesmit. Kivégzőosztagot neki!


A film végén pedig Superman kicsinyesen kötekszik. Mert ez az amerikai módi.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad