Amerikai szuperhősfilmek - Mindörökké Batman (1995)

Először is szögezzük le, hogy Batmannek van pénisze:


Meg nyúlszája:


A nyitómondat pedig igazzzi catchprase: "Javasolnám hogy vigyen magával egy szendvicset uram. // Majd eszem útközben."

Mellette itt ripacskodik Tomy Lee Jones is:


Az egész filmet átjárja amúgy ez a rettenetes gagyi színezés. Még a sima utcai bandák is fluoreszcens festékkel bekenve fényrudakkal verekszenek!
De hinnéd-e hogy Dzsim Keri meg egy 3D-tv ellenes bohócot alakít?






Lesz persze neki ruhája is:


Bónuszként pedig akad egy egész családnyi Robin:

A történetnek sincs semmi értelme:
- van Kétarc aki őrültködik (Batmanre vadászik). Eközben véletlen meghal még-nem-Robincsaládja,amitől az vadászni kezd rá.
- még-nem-Robin akkor lesz Robin mikor VÉLETLENÜL belebotlik a Denevérautóba Bruce házában, ahol lakik szülei halála után.
- Riddler Bruce alkalmazttja volt, és mindig is őrült. Ő azért őrüóltködik mert EGY projectjét elutasította Bruce. Ő nyilván Bruce-ra vadászik.
- eközben az egész szituáció megoldása végig kéznélk van, és semmi szuperhősködést nem kíván: Jimmy találmányát ugyanis mint a Wayne-művek alkalmazottja fejlesztette ki, így a Wayne-művek tulajdona. Tehát indítani kell egy perecskét, amivel csúnyán bezárják Carrey ügyködését.

Egyéb érdekesség: Kétarc henchmanjei Deathstroke maszkját viselik:

Végül a végső szituáció a Nolan-féle Kétarcnál is bedobott "két lehetséges áldozat, egyszerre, túl messze". Ennyit annak a filmnek az "eredetiségéről".

Tényleg végül: Batty a filmbenazt mondja "ezelőtt sosem voltam még szerelmes" - de akkor mi volt Ms Walesel? És a Macskanővel? #TimBurtonSuxxor

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad