Ismerjük meg a Trónok Harcát 11

Annak a királynak aki halálig küzdeti nemes lovagjait meg vannak számlálva a napjai. Mármint a valóságban, mert a GoT azt hiszi nem. Inkább bevágják Amerika Kapitányt (1. kép).
Hm, szóval tél = háború, nem jégzombik.
Egyébként ezzel az Évad Szlogenje marhasággal ebben az évadban is megetették a jónépet (Valar Morgulis lesz a "titokzatos" szózat. Vagy épp "A Zéj Sötét É Steli Van Iszonyattal), és később is próbálkoztak - aztán feladták mert még ők is belátták hogy ez nagyon átlátszó.
Sajna a 3. évadnál Grrartin meg látva a bevételt vérszemet kapott, kukázta amit megírt, és kijelentette ő mostantól ezerhatszázhuszonnégy részt fog írni és egycsillió spinoffot - csak az írógépére felejtett el ránézni hogy lássa, őkelme nem kellően termelékeny ehhez. Ráadásul akkor kretén is, hogy bizonyos J. K-Rowlingal ellentétben nem leült, előadta az ötleteit bértollnokoknak hogy írjátok meg,hanem váltig önzőzött - mára akkora bukta az egész hogy bohóctréfaként lehet csak elsütni. De addig még sok rész van, és néhánynál még majdnem azt is fogjuk hinni hogy jól is elsülhet valami. Aztán persze nem, de hát az önáltatás nagy tudomány.
Aztán látunk egy paintbursh-üstököst. De komolyan, jobb effektre nem tellett? (2. kép)
Még mindig nem sikerült megtanulni feliratozni...
A stáblistán kicsit fura lehet feltűntetni Custer nem-tábornokot, de hát végülis alternatív életmódot kínál, szóval miért ne.
A Fal kapitánya meg fog halni. Öreg, és ráadásul előbb-utóbb valakit tutira felbosszant.
Hm, a Fényhozó az Skandar Graun! Fogadok hogy a HBO nem fizetett jogdíjat.




Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad