Ismerjük meg a Trónok Harcát 52

Eküszöm Max Von Sydoh arra tette fel öregségét hogy nagynevű franchise-okat trollkodjon szét. Itt is a fasznak van, tök jó HSzH-nk volt előzőleg, a Sviiben is csak a trollkodásnak volt, mert ő aztán nem volt "régi barát". Legfeljebb a rendezőé, vagy valami fejesé a stábból.

Ééés megint szart se látunk.


Nem is tudom szóltam-e már Varys megérkezéséről. Tudjátok, a tenger túlpartján lévők szert tettek némi "hírnévre". Ez viszont nem biztos hogy olyan jó nekik, mert kb. erre számít hallomás alapján az egyszeri West-er-oszi polgár (ha tudnék photoshopolni, még jobb lenne):


Btw, bár ebben a részben pont egy büdös szó nem esik róla, de feltűnt már T. Rajngóknak hogy NEM TUDJUK MEKKORA A KIBEBASZOTT KONTINENS? Mutatok egy térképet a sok közül, mert mindegyiknek ugyanaz a hiányossága:


A neveket szándékosan kitakartam, hiszen ez könyves infó voltaképpen. De mi is a probléma? Te észreveszed?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hát hogy a nyamvadt "Faln Túl" NEM ÉR VÉGET. Nem látjuk mekkora területről van szó.

Itt a legfullosabb térkép amit találtam hirtelen:


Ha vetünk rá egy pillantást ITT SEM LÁTJUK mekkora a Zigazi Zészak. Még a perspektíva is kérdéses, mert ha jól hajtom össze, a kis vízköpő egybeérhet a sárkányfejjel!


Ja, és mielőtt kérded, igen, bár a 6. évad és majdnem az egész sorozat vége, azért jön még új szereplő.

Btw, Havas feltámadása annyira nem ért senkit váratlanul, hogy a nézők olyan youtubevideokat csináltak hogy "Havas életben van, vagy KURVÁRA életben van?". Ennyire nem lepett meg senkit ez a klisés fordulat.






Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad