Werewolf in a Girls' Dormitory (1961)

Vagy 1962. Mindenesetre a fekete-fehér éra még nem múlt el mint látszik. De az nem látszik az eleje-stáblistán mi akar lenni ez a disznószerű lény:


Valami nevelőintézetbe, ahol minden csaj legalább 30 éves, új tanár érkezik. Kit érdekel. Az se hogy este mindenki a kertben kószál, és hogy az egyik basáskodik az alkalmazottak felett vagy mi.
És hogy mi van ezzel a levéllel, amiről közelit is mutatnak hogy nagyon figyeljünk? Ki tudja, valószínűleg semmi, szerintem te se tudod elolvasni.


Előkerül egy halott lány, a rendőrség meg visszautasítja hogy nyomozzon, mert hát a Zintézmény Hírneve, jajj.

A színészi játék kapcsán elég annyi, Steven Seagal nagy tehetség ezekhez képest.A képernyőn meg jobbára nem látni semmit a sötétségtől.
Az egész kb. egy Derrick-epizódra hasonlít, ahol a "ki a fember" a kérdés. Aki lehetne szimpla normál sorozatgyilkos is. Ahelyett hogy mint a címe ígérné, lenge öltözetű lánykák után rohangászna egy szőrös alak.
Helyette íme a fember:


A femberséget amúgy a kamaszodás váltja ki itt. No persze holdtölte is van, és sikerül még a kézre is ~jelet rakni, bár ez a ~nyom is sima vakvágány mint az összes többi.










Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad