Ismerjük meg a Trónok Harcát 64

Oké, szóval a Stáblista költséghatékonyabbá tétele folytatódik. Most Meratól szabadultak meg. És még csak meg sem halt. Egyszerűen kisétált a sorozatból. Gyenge.

Brandon idegesítő. Rohadt kis mindentudó.

Uhm, nem. Árja kis listáján a többség nem halott. 6 személy halt meg (amiből 50%-os sikerrátát könyvelhet el magának Aria, ami nem túl hatékony), és 6 +1 van még életben. Mert igen, Sansa is fent van a listán. Vagy nem. De az akkor is 6 vs talán 7.

Ah, megtalálták a Lostból Jacob barlangját!
Oké, Jancsika félretájékoztatta magát. A rajzocskák az UTÁN készültek hogy a Gyermekek létrehozták "A Zellenség"-et. Bár nem tudni hogy valóban ellenség-e. Ebből téves következtetést von le, ami viszont pont mert téves a nézőnek nem kielégítő.

Recycle! John = Mansraider!

Podrick elvileg évek óta gyakorol. De ez nagyon tré. Legfeljebb tök kezdők "vívnak" így.
Arya meg mitől lett minirambó? Kiskorában Cyrio tanított neki valamennyi bravosi stílust, aztán a Senkiknél tanult némi botharcot. Vívást az arcnélkülieknél NEM tanult!

Ki ez a fasz, és miért pöcsölünk vele?

Egyáltalán: minek pöcsölünk Bronnal? Adjatok neki egy kastélyt, oszt jónapot.
És minek pöcsölünk Dzsémivel? Nem csinál semmit.

Te, a dothrakiak mikor változtak indián harcosokká?
És nem szégyellik a nyilvetőt skorpiónak hívni? Tudod mi volt a jó az eredeti (ókori római) skorpióban? Hogy sok volt belőle. Tömeggyártott cucc volt, amit könnyű volt szétszedni és így szállítani. Ezt mint Náci Szuperfegyvert mutogatni egyetlen darabot vicc.
A csata meg... Ja, ja, szép. Mégis végig unatkozok. Egyszerűen a Plot Armor érinthetetlenné teszi a Stáblistát. És az unalmas.


Eeelnééééézést,

 
de ilyen part nincs:


Legfeljebb a Harry Potterben.
Egy ötöst rá hogy a fickó nem halt meg.



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad