The Curse of the Werewolf (1961)

Oké, ez már színes.
Sajna ez is Universal. Dark Universe-al.
Amiben indításként másfél percig bámulhatunk egy könnyező drakula-szemet:


Naszóval az ott nem egy fember szeme, hanem egy koldúsé, akit a Gonosz Földesúr bezár, elfeledkezik róla, majd belehal mikor megerőszakolja az ex-börtönőr-lányt akit hosszú évek múltán mellézártak.
Az ex-börtönőr-lány megöli a Gonosz Földesurat másnap, majd belehal a szülésbe később. A gyerek meg ilyen háttérrel mi más lehetne mint maga a Zantikrisztus?!? Oké, legalábbis fember. Íme!


A gyereket vmi földesúr fogadta örökbe - mikor felnő és elmegy világot látni vagy mi, akkor mégis közemberként pozicionálja a film, ami nem hiteles.
Ja, gyerekként megölt összesen 1 bárányt, meg 1 macskát, utóbbit kamerán kívül. Ennyi.
Felnőttként meg vmi eljegyzett csajt dugogat.

1 óra elteltével random módon nekilát leöldösni pár random karaktert, because reasons. Semmi oka nincs rá, pláne mivel teljeseül a "ha szeret, és szeretik, akkor nincs gond" film által közölt alapvetés.
Btw, mikor telt el 10 év, és hogy került ... szomszéd országba akár ... a fickó egy éjszaka alatt?

1 óra 10 percnél elmondják neki hogy fember, ám még mindig nem láttuk átváltozni.

A végén van 5 perc egy Nagy Akciójelenetre, ami elég szegényesre sikerül, de lévén ez olyan Zorró-féle spanyolos környezet, mit is vártunk mást.

Unalmas, több cél között imbolygó, ezzel önmagát értelmetlenné tevő film, amiben a farkasember az apák bűneinek hordozója vagy mi.


Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Naruto - Shippuden - filmek - ovak - sorrend

Howl (2015)