Man in Black 4 (2019)

Ez a film bukás. Ha tv-ben menne, és nem lenne más, talán megnéznénk, de így értelmetlen.

A színészekkel semmi gondom, a stábbal sem, a film utáni SJW-kirohanás sem érdekel (miért "man" in black, miért nem "woman" in black, meg hasonló kreténségek).

Ami érdekel, az a forgatókönyv, és hogy ezt a stúdió és a rendező is jóváhagyta, mert a többieknek ugye nem dolga ilyenbe beleszólni.

Szóval első jelenet, hogy Liam Neeson és Thor lenyomják "az univerzum leggonoszabb faját", a Kaptárt.
Oooké, mi a fene az a Kaptár? Miért van itt? mitől számít olyan gonosznak? És hogyan akarsz franchise-t építeni, vagy akár ezt a filmet eladni, ha az első percben piű-piű-lézerpuska lelövöd a LEGnagyobb lehetséges ellenfelet?
Ráadásul kamerán kívül.Erre még visszatérünk.

Szóval elvágtuk a csata közepén, és váltunk - valami feka kiscsajra "20 évvel" ezelőtt. Ki a fene ő? Volt két karakterünk, és egy Nagy Gonosz Idegenünk - a törpeewok a későbbi csápos Kaptár?
No, akkor térjünk vissza a Kaptárra. Úgy a film közepén futó említés történik hogy ja, volt. Kinyírták, kit érdekel, kamerán kívül, annyira lényegtelen AZ UNIVERZUM LEGGONOSZABB FAJA.
Most komolyan, édeseim?

A film eleji két pasira pedig nem térünk vissza, a főszereplő a feka csaj lesz, csak ő nem érdekel. Akkor sem ha valami ügyfélszolgálati call-center gépén ufo-figyelő, műholdhackelő programot tud futtatni. Bazdmeg nem érdekel, hogy Ms Tökély nehézségek nélkül végigmegy a filmen. Kurvára nem.

A filmnek amúgy semmi köze a franchse egyik korábbi darabjához se (se filmek, se a sorozat, se a képregények).

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad