God's Not Dead 3

 

Név: David Hill
Karakter: keresztény pap. A feka pap n*ggerszolga itt is megvan neki. Az előző film stáblista utáni(!) jelenetében felhozott vádak alól felmentik (most bele se menjünk hogy a vád igaz volt, az eljárás jogos, viszont letartóztatás ilyenért soha nem történne, max. pénzbírság, az se nagy) minden részlet nélkül, helyette most a Hadleigh-egyetem területén álló templomoot akarják bezáratni, csak hogy kibasszanak vele. A végén önként feladja a templomát.
 

Név: Jude (aka. Júdás) Mbaye
Karakter: a feka pap, aki csak ebben a filmben kapott végre nevet. Plusz állandósítják David mellé. És akkor, mivel a papok nyilván megint szétlopták a pénzt (David ugye valamiből vette a Primust), felrobban egy hibás gázvezeték miatt, amibe bele is hal. Oké, a gázvezetékről igazából lásd Adam sztoriját.
 
 
Név: Meg
Karakter: David csapja neki a szelet. Az üdvhadsereg ingyenkonyháján dolgozik.
 

Név: Keaton
Karakter: keresztény. Kétségei vannak a hitével, a szülei előtt titkolja, mert azok nem tolerálnák. Te, ő akkor pont olyan, mint az első filmben a muszlim család? A család végül nem kerül elő, ő viszont leszámol a kételyeivel, így nem hal éhen az utcán drogos prostiként.
 

Név: Adam Richerston
Karakter: ... pasija. Ex-keresztény? A sztorija szerint az Igaz Keresztény apja verte az anyját, az elvált, a templom az apja mellé állt, ezért most, mondjuk azt, morcos az egyházra. Egy kővel bedobta a templom ablakát, ettől megsérült a gázvezeték, nagyon szégyelli.
 

Név: Josh Weaton
Karakter: keresztény. Otthagyta a jogászképzőt, és most talán youth pastor?
 

Név: Thomas Ellsworth
Karakter: David barátja, az iskolaszék tagja. Mivel a perben ő az iskola arca, egy Igaz Keresztény bedobja az ablakát kővel.


Név: Barbara
Karakter: szeretné kirakni a rossz hírverést hozó templomot az egyetemről. Az iskolaszék tagja.
 

Név: Pearce Hill
Karakter: ügyvéd, David bátyja, indifferens a vallással (ateista).
 

Név: Roland
Karakter: pap, akinek a gyülekezetébe jár David, saját temploma épp nem lévén
 
 

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad