Doctor Who - The Mutants

Némi kultúrális környezet adagolás: Ugyan ma már semmi különleges, és különösen semmi visszataszító nincs a "mutáns" szó hallatán, mivel tisztában vagyunk vele hogy te is, én is mutánsok vagyunk, az összes élőlény a Földön egy egysejtű csúnyán (értsd: nagyon) szétmutálódott változatai vagyunk, de mikor ez készült, a "mutáns" Csernobilt jelentette. Háromszemű, kétfejű, kannibál, egykor-ember szörnyeket a felismerhetetlenségig torzulva.
Ez egy mutáns:


A történet maga afféle Greenpeace-szintű környezetvédelem, azaz VESZÉLYES BAROMSÁG.

No és persze a "niggerek" i.sz. 3000-ben még mindig csak törten beszélik az angolt. Amit ugye még a FEHÉR ősemberek is folyékonyanbeszéltek. Nyilván.

És akkor már: kicsit nagyon unalmas a suspenze mikor vkire ráfognak egy fegyvert a rész végén. 100% biztosak lehetünk benne, ha hirtelen felrobbantják terroristák az épületet, akiket megölnek egy rájukdobott atombombával, ami véletlenül felrobbantja az egész bolygót, ami ettől fekete lyukká vátlozik és elnyeli az egész nyavajás galaxist az illető AKKOR SEM fog meghalni, ő van a világegyetemben a legnyagyobb biztonságban!
Csak egyszer érnénk meg hogy az illető legalább megsebesül! Hogy a gépet szétlövik/bekapcsolják! Csak hogy ne vesszen el a feszültségforrás!

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad