Doctor Who - David Tennant 3. évada, 8-10. történet

1: Éfélkor az Éjfél bolygón, az Éjfél c. részben.
Drágáim, én megértem a költségvetési kérdéseket, de nem kellemetlen ez így egy kicsit?

Jaaa, hogy ez a 12 dühös ember! Akkor mindjárt más?

2: Visszatekintés. De jó, árulja már el valaki MI A FENE VAN A MÉHEKKEL?
És ha már muszály, bár teljesen indokolatlan a visszatekintés: nem lehetne MINDEN eseményhez amihez eddig nem tették, dátumot rendelni?

És mi a fenéért hozták vissza a Gonosz Farkast?

Arról nem is szólva, hogy ezzel A Szélhámos-dologgal (a Sarah Jane Kalandjaiból már ismerősencsenghet) nagyon szorossá fűzik a következő (következő néhány?) résszel, hogy gyakorlatilag többrészes történet részének kellene tekinteni ezt az epizódot.

3: tripla (az összes BBC-gyártotta whoniverzumsorozat) crossover. És kicsit még annál is több, mert bár nem különálló spinoff, de Martha Jones egyúttal a UNIT önálló létezése a whoniverzumon belül. Bizonyos értelemben ő az új Brigadéros :D
No és persze az egész úgyis Rose Tylerről szól.

Viszont végre látunk valamit az Árnyékegyezményből, és nem csak emlegetés-szinten. Mármint szép dolgok a szerződések, de nyilván be is kell őket tartatni...?

Ennek ellenére számomra mégis Richard Dawkins (mint önmaga) cameoja ami sokkol XD

A rész legnagyobb dobása viszont az, hogy A MÉHEK FÖLDÖNKÍVÜLIEK. Amit egyébként egyéretelműen a Galaxis Utikalauz Stopposokból nyúltak (csak ott a delfinekkel történt hasonló).

Az ismétlésekről szólva: a Nagy Össznépi Telefonhívs ugyanaz mint A Mester esetébena Nagy Össznépi Egydologragondolás :(

4., befejező rész:





Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad