Doctor Who - Matt Smith, 2. évad, 8-10. rész

8: Megölni Hitlert... Arról árulkodik hogy fantáziátlansgban senyvedsz, valamint hogy nem gondoltad át a dolgokat.
Hitlernek köszönhetjüka nők egyenjogúságát, a rasszizmus felszámolását, a 21. század technológiáját és orvostudományát. Ép ésszel senki nem indul neki megölni Hitlert.
És hogy ezt az együgyű ötletet még Az Üresfejű c. Eddie Murphy "filmmel" is kombinálják...


További gond, hogy River Song nem tudja hogy River Songnak hívják, pedig a Fák Népe nevelte, és ezen a néven nevezte ki tudja mióta.

9: Megint egy semmirevaló töltelékrész, hasonló a Fekete Folt Átkához.
És akkor tegyük szóvá azt is, mi a gánynak kell a fő wish mellé az a hosszú Amys wish pluszban? Naná hogy átpörgetem.

Egyértelműen a Fear Her klónja a rész, de az annyira nem maradandó, hogy elsőrea Madame Pompadure-os rész klónjaként jelent meg előttem - ami szintén hosszú volt, és unalmas, és nem félelemetes. Pedig próbálkozik, mert lenyúlja a Rémálom az Elm utcában mondókáját, a Péntek 13 hokimaszkját, és a csavar hogy a gyerek szemében az emberek a szörnyek.

10:Nos, a Torchwood kontaktlencséi amik menők, eza szemüveg rossz vicc, mint ahogy a csokornyakkendő is csakegy rossz vicc volt, ami valamiért nem esett le a nézőknek, ezért az abszolút röhelyes fez, majd amikor még arra is volt jelentkező (az átlagember hülye), felraktak rá egy cowboykalapot, és lelőtték a fejéről egyértelműen jelezve hogy bARMOK, VICCELTÜNK, A CSOKORNYAKKENDŐ FASZSÁG, ESSEN MÁN LE!

Rory egyértelműen nem kap elég szexet Amtől ha egy vaak szoborra is rágerjed.

Az egyetlen jó a részben hogy "Amyr" hagyja egy kicsit színészkedni. Mert általában lapos mint egy deszka.

És hát az is felmerülhet egyesekben, tulajdonképpen minek vannak itt? Mert az alapötlet az időutazás kritikájával teljesen jó, de mi a szörny amit le kell győzni? Mindig van egy szörny.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad