Tom és Jerry - amit NE nézz meg

 The Tom and Jerry Comedy Show = The New Adventures of Tom and Jerry: Először is árulja el nekem vki, mi a rákot keres benne Drupy Dee? Miért van Tom (és Jerry) félúton visszafejlődve a gyerekkorba?
Aztán kezdhetik magyarázni hogy lehetett ennyire elszúrni a zenét, miért tűnik mindenki vidámnak (nem kaján-gonosz vigyor, hanem boldog, minden-szép mosoly)...
A vicces hogy a Tom és Jerrys történetek (szét kéne válogatni a Drupy Dee epizódokat, khm) még jók is lennének - csaka megvalósítás (l. fent) elképesztően rettenetes.

Tom és Jerry gyerekshow: a Looney Toons gyerekverziója előtt sokkal-sokkal készítették ezt el - csak tudnám minek.
Rekordszámú epizód készült hozzá (65*3) - csak tudnám ki pénzelte.

Mert nem humoros. A rajzstílustól még el tudnék vonatkztatni, de mélyen színvonalon aluli izé ez.

Tom and Jerry Tales: A színek túl élénkek az én ízlésemnek, de az legyena legkisebb baj. Megvan benne a hagyományos kergetőzés-randalírozás ... Csakhogy mire föl. A véletlenszerű képsorok nem állnak össze történetté.
Oké, tudom hogy a Tom és Jerry részeknek nincs nagy "története", de van egy alaphelyzet minden részben, amiből NEM mozdulnak ki, annak keretein belül püfölik egymást. De ... Nem hiszem hogy ez kéne. Belenéztem pár epizódba, annyi elég is volt. Inkább ültesd a gyereket egy mágoly gyatra Verdák-epizód elé, mert az legalább konzisztens.

Tom és Jerry - a mozifilm: Az első talán 10 perc jó. Nem túl elegáns, de jó. Aztán megjelennek a "Mentsd meg a pompomlányt"-ból a két buzi (akik ott jók) és teljesen tönkreteszik az egészet.
És minek kezdenek beszélni? Főleg ennyit?
És miért lett ez musical?
És miért szervezték ki akik eddig csinálták, és raktak be valakit akinek aztán nem szóltak hogy ez nem a szőke árvalányról szól, és ez nem egy Disney-mese?
És a kislány miért hagyja megsülni az égő épületben Tomot és Jerryt a végén?



------------

The Tom és Jerry Show 2014- :
 Na ezt nyugodtan lehetne nézni. az egyetlen dolog amit nem találok kielégítőnek hogy a készítők minden pillanatot ki akartak tölteni beszéddel (Tom és Jerry szerencsére maradnak némák), ezért kényszeres narrációt alkalmaztak.
Persze ez nem "ugyanaz" mint a legelején, dehát a dolgok változnak. Az erőszak kevesebb, egyértelműbben gyerekeknek való - de szerintem ez így jó.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad