A magyar filmgyártás filmjei, különkiadás 2 - Az Expedíció (2014) / Idegenek (20115) / Ól (2015) / Jaffa (2014)

Négy kisfilmet feltolt az indafilm, mind magyar gyártású, és hát ezeknek vanegy olyan tulajdonsága hogy egy idő utánszertnek "nem elérhető"-vé válni, szóvalakár megnézhetjük most.

Az Expedíció témára érdekesen hangzik, de miért nem lehet nyelvtanilag helyesen promótálni hivatalos helyen?


A látvány ígéretes (még special effect is van), DE: miért nem keresi az orvoscsoport a szívet alapvetően a szívmegszokott helyén elsőnek? Ettől nem a politikus látszik bénának, korruptnak,vagy amit akartok, hanem az orvosok dilettánsnak.
És hm, mi volt a célja a küldetésnek? Én elhiszem hogy mókás volt ahogy "szavazógombokat keres mert dolgozni akar", de értelme az nincs, mivel nem keres munkát.
És miért is nem veri meg senki? A nő akit lecsöcsörészett. A közönség aki látja hogy kirabol egy vak koldúst. A lakók akiknél "elszállásolja magát". Nem életszerű hogy mindenki hagyja csináljon amit akar.
És miért beszél oroszul a Nemzeti Múzeum Munkatársa?

4/5

----------------

Az ötlet jó, de terjengős, túlírt, rosszul megírt, a tévébemondnő meg egyenesen kínos.

2/5

----------------

Ól. Alapból gyanús hogy egy mindössze 10 perces, disznóvágás-filmnél mire kellett ennyiporoducer, meg asszisztens.
Pláne hogy Tarr Béla Unalomiskolájából érkeztek.
A felütés nagyon erős, végre nem céltalan Tarrkodásról van szó! Viszont még mindig nem értem mi a frászra kellett ekkora stáb, és pl. mi a retket csinált a VFX-ember, mert egy szikra CGI nincs az egészben.

4/5

----------------

Sima vizsgafilm. Abszolut semmit nem nyújt ha nem vizsgakiértékelő szakmai tanár vagy. Ráadásul keményen dohányoznak. Mint tudjuk a dohánytermékek reklámozása törvénybeütköző. Oké, nem mondtak/mutattak márkát, de már maga a viselkedés is nehezményezhető.

PS: átkozottul nem érdekel ha Putyin lakásán forgatták az sem!

Comments

Popular posts from this blog

Naruto - Shippuden - filmek - ovak - sorrend

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Howl (2015)