pokemon 0114 (film)

Említettem, hogy újabban új idővonalat kezdtek a filmekkel. Ez a Sun&Moon most futó sorozathoz készült filmekre igaz,azaz a 20. és 21. filmeket részemről letojom. Elvileg A 20. film a törzssorozat legelső részét dolgozza film hosszúságúvá: Hu-oht látja és próbálja megtalálni, miközben összeszed vagy 3 pokemont, és megtámadja - most nem egy spearowhorda hanem vmi más, és nem villám találja el hanem vmi más, de lényegében arról van szó.
A 21. film a 2. film (ennek) a remake-jének tűnik, de teljesen új társakkal. Nem igazán tudni akkor mitől kell a pokemon-franchise-nak lennie. Lehet megunták hogy a sorozathoz gyártsanak filmeket. Végülis a Sun&Moonhoz már manga ( = képregény) sincs.

Naszóval, most jöjjön végre a Bízz ez Erőben. Már a cím se saját.


Lényeg: vmi őrült tudós világvégegépet gyártott, mert el akar kapni minden pokemont, beleértve a legendás fajokat(?) is, és hát az úgy nem lesz yo, mert a legendás monok inkább természeti erők mint élőlények.


A főcímdal(nak ez a verziója) elég pocsék.


Az biztos hogy ez az Orange-szigetek. Hivatkozás történiik Brockra, és Ash mamájának (mi a neve?) megvan a mime-ja. Tracy természetesen ott van.
Ashre meg nagyon hajt vmi helyi kiccsaj, de Asht csak az érdekli hogy "Akkor Ugye Én Vagyok a Kiválasztott?"


Amúgy a szekrezetben az is rossz, hogy a versikében tűz -> jég -> villám van, de az összeszedés sorrendje mégis tűz -> villám -> jég.





Nos, miután összegyűjtötték a sárkánygömböket, végre legyőzhetik Cellt. Azért egy dolgot jobban csinált ez a film, mint a DBZ: itt a kihívásra mindenki felelt, nem csak lefeküdtek meghalni.



Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad