One Piece - Mindent a One Piece-ről, Hetedik Sziget

30-44 részek.

Újabb zavaró filler-Sziget. A hosszával éppen nem lenne baj, de mivel szinte az egész egy nagy harc, és a #OnePiss rendszere egy húgy, nem alkalmas technikák, meg erők összemérésére, így unalomba fullad.

Amúgy Naomi elruccan haza, mert immár 93 millió zlotyija van. Ennyit arról, hogy 100 millió, meg Devil Fruit.
Amúgy az egész törlődik amúgyis, mert kiderül hogy a Szigetét akarta megvenni valami kalóztól, akit most gyorsan le is győznek. Ezzel az ő célját ki is pipálhatjuk.

Komoly probléma, hogy a végén Lufi megsemmisíti a világon egyedülálló világtérképet, mert kinek kell az, és a tudomány az elnyomás, vagy valami. Ezen a ponton kit érdekel, a lényeg hogy saját magának is árt vele, és a teljes emberiségnek is.

A Random Gyerek mellé bejön a Random Női Karakter a Szigeten trope is...
És Sanji személyiségétől teljesen idegen módon kezd nyomulni Naomira. ami elsőre is unalmassá teszi a karaktert.

További gond, hogy mikor befut a marine (semmi hasznuk, és itt is korruptak) a főmarine hirtelen kicserélődik Pocsék Írás miatt (#OdaSucks).
Aztán valami szörnyet a GrandLine-ról simán lenyomnak, sőt, háziállatnak befognak hőseink. Ettől a Grand Line veszélyes ismeretlen helyből viccé silányul.
Szintén gond, hogy a Grand Line-t elvileg 3 hatalom irányítja, ebből az egyik további hét részre tagolódik, azaz mindegyik annyival gyengébb is nyilván. Az egyik erő pedig (a háromból, nem a hétből!) ennek a Szigetnek a főkalóza - akit gyorsan le is nyomnak. De akkor miért aggódjunk a továbbiakban?

Ami viszonylag jó, az az ügyeletes főkalóz karaktere, hogy az egyéni erőt preferálja a csapat helyett, meg nem kicsit rasszista. És aztán jól le van nyomva. Csapatmunkával.
De ettől még a Sziget filler marad, amit jobb elkerülni.

Comments

Popular posts from this blog

Swamp Attack Wiki (episode 1-10)

Herkules, 1-6 évad (sorozat, 1995-1999, The Legendary Journey)

Bűbájos Boszorkák 9-11. évad